Hyppää sisältöön

Palokankaan koulu

 

Sairaalaopetus on osa Kajaanin kaupungin perusopetusta. Koulun oppilaina on Kainuun alueelta tulevat peruskoululaiset, jotka ovat tutkimuksissa tai hoidossa Kainuun keskussairaalassa.

Lisäksi sairaalakoulussa opiskelee polikliinisessa hoitosuhteessa olevia avo-oppilaita. Opetusta annetaan ylä- ja alakoulun avoluokissa.

Sairaalaopetuksessa tavoitteena on antaa mahdollisimman tarkoituksenmukaista, yksilöllistä ja kattavaa perusopetusta. Opetus on osa lapsen/nuoren kokonaiskuntoutusta ja sen tarkoituksena on kohottaa oppilaan itsetuntoa, vahvistaa sosiaalisia perustaitoja ja luoda tulevaisuuden uskoa.

Koulunkäynti ja hoito sovitetaan yhteen oppilaan kokonaistilanne huomioiden, hoidon ollessa kuitenkin aina etusijalla.

Sairaalakoulussa opiskellessaan oppilas pysyy aina oman kotikoulunsa kirjoilla. Sairaalakoulu tekee tiivistä yhteistyötä oppilaiden vanhempien, kotikoulujen ja hoitohenkilökunnan kanssa, jotta jokaisen lapsen opinnot etenisivät mahdollisimman joustavasti niin sairaalajakson aikana kuin myös kotikouluun siirryttäessä.

Wilma – kodin ja koulun välinen viestintä

Kodin ja koulun välinen viestintä hoidetaan pääasiassa Wilman kautta. Voit yhdistää perheen kaikki lapset samaan Wilma-tunnukseen, jos kaikki lapset käyvät saman kunnan koulua.

Siirry Wilmaan

Palokankaan koulun yhteystiedot

Koko koulun henkilöstön yhteystiedot löydät Kajaanin sairaalakoulun henkilöstön yhteystiedot -tiedostosta.

Katso Kajaanin sairaalakoulun henkilöstön yhteystiedot

 

Kajaanin sairaalakoulun sijainti kartalla

Sotkamontie 13, 87140 Kajaani

Kajaanin sairaalakoulu, Kainuun keskussairaala, sijaitsee osoitteessa Sotkamontie 13, 87140 Kajaani Ohita upotus: Kajaanin sairaalakoulu, Kainuun keskussairaala, sijaitsee osoitteessa Sotkamontie 13, 87140 Kajaani