Hyppää sisältöön

Matkusta Kajaanin joukkoliikenteessä Osta Waltti-kortti

Waltti-matkakortin voi nyt tilata helposti verkon kautta Waltti-kaupasta. Uusi matkakortti toimitetaan postitse haluttuun osoitteeseen. Waltti-kaupassa voit myös tehdä hallinnoida kaikkia Waltti-palveluitasi ja ostaa lipputuotteita matkakorteillesi.

Siirry Waltti-kauppaan

Asioi verkossa

Sähköisen asioinnin palvelun kautta voit asioida verkossa ajasta ja paikasta riippumatta. Palvelussa voit mm. hakea avoimena olevia avustuksia, jättää pysäköinnin oikaisuvaatimuspyynnön tai tehdä kuntalaisaloitteen. Palvelun kautta voit tarkistaa tekemäsi hakemukset ja seurata niiden käsittelyä. Palveluun kirjaudutaan suomi.fi-tunnuksilla

Kirjaudu sähköisen asioinnin palveluun

Tarvitsetko luvan rakennushankkeeseen?

Sähköinen lupa-asiointipalvelu on tarkoitettu rakennushankkeen tietojen keräämiseen ja hallintaan, rakennuslupien hakemiseen, yleisten alueiden lupien hakemiseen, lupiin liittyvään kanssakäymiseen viranomaisten kanssa.

Voit hakea palvelun kautta  muun muassa rakennus-, sijoitus-, kaivuu- ja aitauslupia.

Siirry lupa-asiointipalveluun

Kajaanin keskustan pysäköintiluvat

Yrityksillä ja henkilöillä on mahdollista hakea keskustan alueelle on erilaisia pysäköintilupia, kuten asiakaskäynti- ja huoltopysäköintilupia sekä yrityspysäköinti- ja asukaspysäköintilupia.

Käytössä on myös liikkumisesteisen pysäköintitunnus, jolla saa pysäköidä merkityille invapaikoille ja veteraaneille on myönnettävissä pysäköintiä varten veteraanikortti.

Lue lisää pysäköintiluvista