Hyppää sisältöön

Kaukametsän opistossa koronarajoituksia ajalle 19.1. – 8.2.2021

Kainuun alueellinen koronakoordinaatioryhmä ja Kainuun kunnat ovat todenneet Kainuun olevan koronaepidemian kiihtymisvaiheessa. Kiihtymisvaiheessa ohjeet ja suositukset tiukkenevat. Kainuun antaman suosituksen perusteella kaikki Kaukametsän opiston aikuisten harrasteryhmien lähiopetustoiminta siirretään ensisijaisesti internettiin tai keskeytetään. Pitämättä jäävät tunnit siirtyvät keväälle kauden loppuun. Internettiin siirtyvissä kursseissa opettaja lähettää kutsulinkin tunnille.

Aikuisten yksilöopetus, alle 12 –vuotiaiden ja 12–17 –vuotiaiden harrastetoiminta jatkuu lähiopetuksena turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia ja ohjeita noudattaen. Uusi määräys koskee kasvomaskin käyttöä, jota suositellaan 12-vuotiaille (6-luokkalaisille ja sitä vanhemmille) kaikissa tilanteissa.

Pohjois-Suomen aluehallintoviraston määräys 20 henkilön yleisötilaisuuksien ja yleisten kokousten rajoittamisesta on edelleen voimassa. Näin ollen yleisöluennot toteutetaan ennakkoilmoittumisten pohjalta turvaetäisyyksiä ja hygieniasuosituksia ja ohjeita noudattaen. Osalle ilmoittautuneista voidaan lähettää tekstiviestillä etäosallistumisohjeistus.

Yleiset varotoimet

Kaukametsän tiloissa kehotetaan noudattamaan yleisiä ohjeita turvaetäisyyksistä sekä henkilökohtaisesta hygieniasta.

  • tule paikalle ainoastaan terveenä
  • pidä turvavälit muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan
  • käytä kasvomaskia yleisissä tiloissa, jos turvavälin pitäminen ei ole mahdollista (yli 12-vuotiaat)
  • huolehdi hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta

Lisätietoja Kaukametsän opintotoimistosta p.044 7100214.

Tarja Peitsaho, vs. Rehtori

 

Opistomme on kansalaisopisto, jossa voi opiskella ja harrastaa monia eri aineita kuten kieliä, kuvataiteita, kädentaitoja, liikuntaa ja tanssia, tietotekniikkaa, musiikkia sekä yhteiskunnallisia ja humanistisia aineita.

Kaukametsän opisto järjestää opetusta, joka ylläpitää ja edistää kajaanilaisten kykyä selviytyä muuttuvassa yhteiskunnassa.

Opiston arvot ovat ajattelun, tunteen, tahdon ja toiminnan tukeminen ihmisen kasvussa.

Kaukametsän opisto

Koskikatu 4 B 87200 Kajaani

Ohita upotus