Hyppää sisältöön

Kainuun sote on tänään suositellut ja Kainuun kunnat ovat sopineet, että kaikki kuntien järjestämä aikuisten ohjattu ryhmätoiminta järjestetään etänä tammikuun loppuun asti.

Tämä koskee kaikkia Kaukametsän opiston aikuisten ryhmiä lukuun ottamatta maahanmuuttajien luku- ja kirjoitustaidon opetusta. Lasten ja nuorten ryhmät sekä aikuisten musiikin yksilöopetus saavat aloittaa viikolla 3.

Maskin käyttämistä suositellaan kaikille 10 vuotta täyttäneille, ja kursseille voi osallistua vain terveenä. Kaukametsän opiston luennot siirretään tai järjestetään etänä 6.2. asti.

Seuraamme koronatilanteeseen liittyviä ohjeita ja rajoituksia päivittäin, ja opiskelijoita tiedotetaan mahdollisista toiminnan muutoksista sähköpostitse.

Kaukametsän opisto on kaikille avoin vapaan sivistystyön oppilaitos, jossa voi opiskella ja harrastaa monipuolisesti mm. kieliä, kuvataiteita, kädentaitoja, liikuntaa, tietotekniikkaa, musiikkia sekä yhteiskunnallisia ja humanistisia aineita. Opinnot pohjautuvat elinikäisen oppimisen periaatteeseen ja ihmisen haluun oppia uutta ja kehittyä.  

Oppimisen iloa kestävästi

Kaukametsän opisto

Koskikatu 4 B 87200 Kajaani

Ohita upotus