Hyppää sisältöön

Kaukametsä tarjoaa korkealaatuisia kansalaisopisto-, musiikkiopisto-, ja kulttuuripalveluita sekä kokouspalveluita- ja tiloja Kajaanissa. Kaukametsä on paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti tunnettu ja vetovoimainen kulttuuri-, koulutus- ja kongressikeskus. Kaukametsän alueeseen kuuluvat myös vesiliikuntakeskus Kaukavesi sekä Hotelli Scandic Kajanus.

RUNOVIIKKO 6.-10.7.2022 Kajaanin Runoviikko tuo ihmiset yhteen

Kahden poikkeuksellisen vuoden jälkeen Kajaanin Runoviikko valmistautuu perinteiseen runon ja suven juhlaan. Runsas ja ajankohtainen ohjelmisto pitää sisällään runoa, musiikkia ja esitystaidetta teatterista tanssiin perinteistä lausuntaa unohtamatta. Noin kolmasosaan tilaisuuksista on vapaa pääsy ja ohjelmisto sisältää runsaasti myös tapahtumia, joihin yleisö pääsee itse osallistumaan.

Tutustu Runoviikon ohjelmistoon

Yhteystiedot

Sijainti

Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä sijaitsee osoitteessa Koskikatu 2-4, Kajaaninjoen toisella puolella keskustasta.

Kaukametsä sijaitsee Kajaaninjoen toisella puolella keskustasta Ohita upotus: Kaukametsä sijaitsee Kajaaninjoen toisella puolella keskustasta