Hyppää sisältöön

Kaukametsä tarjoaa korkealaatuisia kansalaisopisto-, musiikkiopisto-, ja kulttuuripalveluita sekä kokouspalveluita- ja tiloja Kajaanissa. Kaukametsä on paikallisesti, valtakunnallisesti ja kansainvälisesti tunnettu ja vetovoimainen kulttuuri-, koulutus- ja kongressikeskus. Kaukametsän alueeseen kuuluvat myös vesiliikuntakeskus Kaukavesi sekä Hotel Kajanus.

Kaukametsän tilavaraukset kaukametsa@kajaani.fi tai puh. 040 5389467. 

Huom. kesätauko toiminnassa: Kaukametsä on suljettu 15.-31.7. Kokous- ja konserttitoiminta käynnistyy 12.8. alkavalla viikolla.

 

31.1.-4.2.2024 Kajaani Tanssii –festivaali tuo tanssin hurmaa Kajaaniin

Kajaani tanssii festivaali nostaa tanssin esiin ja juhlistaa Kajaania tanssin kaupunkina. Festivaali tarjoaa tanssiesityksiä, lajikokeiluita ja tanssityöpajoja kaiken ikäisille!

Festivaali pitää sisällään valtakunnallisesti tunnetun Uudet tanssit -koreografiakatselmuksen, joka tuo näkyville uusia upeita koreografioita. Festivaali toteutetaan yhteistyössä Kajaanin tanssitoimijoiden kanssa.

Tutustu Kajaani tanssii -festivaalin ohjelmistoon

Yhteystiedot

Sijainti

Kongressi- ja kulttuurikeskus Kaukametsä sijaitsee osoitteessa Koskikatu 2-4, Kajaaninjoen toisella puolella keskustasta.

Kaukametsä sijaitsee Kajaaninjoen toisella puolella keskustasta Ohita upotus: Kaukametsä sijaitsee Kajaaninjoen toisella puolella keskustasta