Hyppää sisältöön
Kajaanin Mamselli, ravintolat, Kajaani

Ateria- ja puhtaanapitopalvelut – Kajaanin Mamselli 

Kajaanin Mamselli -liikelaitos tuottaa tasokkaita ateria- ja puhtaanapitopalveluita. Mamsellissa tuotetaan päivittäin noin 8000 ateriaa ja pidetään puhtaana kiinteistöjä noin 151 000 m². Asiakkaita palvelee noin 160 ammattilaista eri toimipisteissä. Pidämme huolta asiakkaistamme ja henkilöstöstämme.

Ateriapalvelut

Maukas, ravitseva ja monipuolinen ruoka antaa energiaa ja vireyttä päivään. Lounasvaihtoehdoista löytyy sekä tuttuja että kansainvälisiä makuja. Ruokailu on myös oppimistilanne, jossa tutustutaan uusiin makuihin ja opitaan ruokailutapoja. Palvelemme asiakkaitamme päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa ja kahvioissa.

Lounasruokailumahdollisuus on kaikissa kaupungin opiskelijaravintoloissa. Opiskelijaravintoloiden ja Kaukaveden kahvioista asiakkailla on lisäksi mahdollisuus ostaa pientä purtavaa ja juotavaa virkistäytymiseen tai mukaan otettavaksi.

Ravintola Vimpelissä, opiskelijaravintola Foxissa ja Seppälässä voidaan järjestää eri tilaisuuksien kahvi- ja ruoka- sekä juhlatarjoilut. Ravintolasalien lisäksi käytössä on myös erikokoisia kabinettitiloja.

Kauttamme saa myös tilattua herkulliset ja näyttävät tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin.

Voitte jättää avoimen tarjouspyynnön erilaisiin tilauksiinne ja tapahtumiinne alla olevaan osoitteeseen.

Puhtaanapitopalvelut

Puhtailla tiloilla voidaan vaikuttaa tilojen viihtyvyyteen, käyttömukavuuteen, asiakkaiden turvallisuuteen ja sisäilman laatuun. Pidämme puhtaana tiloja päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa, kaupungintalolla, kirjastoissa, liikuntalaitoksissa ja muissa kaupungin kohteissa sekä palvelemme asiakkaitamme Vesiliikuntakeskus Kaukaveden aulapalvelussa.

 

Kajaanin Mamselli

Yhteystiedot

Kajaanin Mamsellin toimisto sijaitsee osoitteessa Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani.
Toimisto on avoinna arkisin klo 8.00–15.00.