Hyppää sisältöön
Kajaanin Mamselli, ravintolat, Kajaani

Ateria- ja puhtaanapitopalvelut – Kajaanin Mamselli 

Kajaanin Mamselli -liikelaitos tuottaa tasokkaita ateria- ja puhtaanapitopalveluita. Mamsellissa tuotetaan päivittäin noin 9200 ateriaa ja pidetään puhtaana kiinteistöjä noin 140 000 m². Asiakkaita palvelee noin 160 ammattilaista eri toimipisteissä. Pidämme huolta asiakkaistamme ja henkilöstöstämme.

Ateriapalvelut

Maukas, ravitseva ja monipuolinen ruoka antaa energiaa ja vireyttä päivään. Lounasvaihtoehdoista löytyy sekä tuttuja että kansainvälisiä makuja. Ruokailu on myös oppimistilanne, jossa tutustutaan uusiin makuihin ja opitaan ruokailutapoja. Palvelemme asiakkaitamme päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa ja kahvioissa sekä henkilöstöravintola Kajateriassa.

Ammattikorkeakoulun Net Cafe- ja Care Cafe -kahvioista sekä Kaukaveden kahviosta asiakkaat saavat pientä purtavaa ja juotavaa virkistäytymiseen tai mukaan otettavaksi.

Kajaanin kaupungintalon Henkilöstöravintola Kajateria on lounasaikaan avoinna klo 10.30.–12.30. Lounasravintolaan ovat tervetulleita nauttimaan hyvästä ruoasta ja tunnelmasta niin työpaikkaruokailijat kuin päiväsaikaan kaupungilla asioivatkin. Maksuvälineenä käyvät myös lounassetelit sekä Ticket Duo -kortti.

Ravintola Vimpelissä ja opiskelijaravintola Foxissa on mahdollista järjestää eri tilaisuuksien kahvi- ja ruoka- sekä juhlatarjoilut. Ravintolasalien lisäksi käytössä on myös erikokoisia kabinettitiloja.

Voitte tilata herkulliset ja näyttävät tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiinne Kaukametsän kongressi- ja kulttuurikeskuksesta.

Voitte jättää avoimen tarjouspyynnön erilaisiin tilauksiinne ja tapahtumiinne.

Yhteystiedot

Puhtaanapitopalvelut

Puhtailla tiloilla voidaan vaikuttaa tilojen viihtyvyyteen, käyttömukavuuteen, asiakkaiden turvallisuuteen ja sisäilman laatuun. Pidämme puhtaana tiloja päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa, kaupungintalolla, kirjastoissa, liikuntalaitoksissa ja muissa kaupungin kohteissa sekä palvelemme asiakkaitamme Vesiliikuntakeskus Kaukaveden aulapalvelussa.

 

Kajaanin Mamselli

Yhteystiedot

Kajaanin Mamsellin toimisto sijaitsee osoitteessa Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani.
Toimisto on avoinna arkisin klo 8.00–15.00.