Hyppää sisältöön
Kajaanin Mamselli, ravintolat, Kajaani

Ateria- ja puhtaanapitopalvelut – Kajaanin Mamselli 

Kajaanin Mamselli -liikelaitos tuottaa tasokkaita ateria- ja puhtaanapitopalveluita. Mamsellissa tuotetaan päivittäin noin 8000 ateriaa ja pidetään puhtaana kiinteistöjä noin 151 000 m². Asiakkaita palvelee noin 160 ammattilaista eri toimipisteissä. Pidämme huolta asiakkaistamme ja henkilöstöstämme.

Kajaanin kouluravintoloissa ruokaillaan ahkerasti

Kajaanin Mamselli liikelaitoksen vuoden 2023 asiakastyytyväisyyskysely toteutettiin sähköisesti viikkojen 39–40 aikana. Tyytyväisyyttä ruokaan ja puhtaanapitoon kysyttiin peruskoulujen, päiväkotien, oppilaitosten, liikuntalaitosten ja kaupunkikohteiden asiakkailta. Vastauksia saatiin yhteensä 1091 kappaletta. Tyytyväisyystulos oli 2,91 (asteikolla 1–4). Vastausprosentti nousi viime vuoteen verrattuna 16 %. Vastaajista 70 % oli koululaisia ja opiskelijoita. Ilahduttavaa oli huomata, että kyselyyn vastanneista peruskoululaisista 85 % ruokailee kouluravintoloissamme päivittäin. Päiväkotien palautteisiin saimme lapsien ja vanhempien vastauksia todella vähän.

Asiakkaat ovat edelleen erittäin tyytyväisiä Mamsellin asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on ystävällistä ja asiakasta huomioivaa sekä ateria- että puhtaanapitopalveluissa.

Ruokaan ollaan pääosin tyytyväisiä. Kaikista kriittisimpiä tarjottuun ruokaan olivat peruskoulu-laiset isona vastaajaryhmänä. Mamsellin tavoitteena on tarjota jatkossakin hyvää ja maukasta ruokaa ravitsemussuositusten ja talousarvioon varatun määrärahan puitteissa. Asiakkaiden osallistuminen ruokavalintoihin mahdollistetaan maisteluraadeilla ja äänestämisellä. Toiveruuat näkyvät tuttujen sesonkitapahtumien ja juhlapäiväteemojen yhteydessä.

Tyytyväisyyskyselyn tuloksissa ja syksyn aikana saamissamme palautteissa on noussut esille perunan vaihtelevat laatuasiat. Tämä haitta kuitenkin poistuu, kun perunalajike vaihtuu talvilajikkeeksi.

Vastaajat olivat todella tyytyväisiä, lähes 90 % tyytyväisyydellä puhtaanapidon laatuun ja pitävät tilojen puhtaustasoa erittäin hyvänä. Lupaamme jatkossakin pitää hyvää huolta tilojen siisteydestä. Puhtaissa tiloissa on ilo tehdä työtä ja opiskella.

Huomioimme kyselyn yhteydessä saatuja palautteita ruokalistasuunnittelussamme ja palvelutoiminnan kehittämisessä.

Kiitämme kaikkia kyselyyn osallistuneita!

Ateriapalvelut

Maukas, ravitseva ja monipuolinen ruoka antaa energiaa ja vireyttä päivään. Lounasvaihtoehdoista löytyy sekä tuttuja että kansainvälisiä makuja. Ruokailu on myös oppimistilanne, jossa tutustutaan uusiin makuihin ja opitaan ruokailutapoja. Palvelemme asiakkaitamme päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa ja kahvioissa.

Lounasruokailumahdollisuus on kaikissa kaupungin opiskelijaravintoloissa. Opiskelijaravintoloiden ja Kaukaveden kahvioista asiakkailla on lisäksi mahdollisuus ostaa pientä purtavaa ja juotavaa virkistäytymiseen tai mukaan otettavaksi.

Ravintola Vimpelissä, opiskelijaravintola Foxissa ja Seppälässä voidaan järjestää eri tilaisuuksien kahvi- ja ruoka- sekä juhlatarjoilut. Ravintolasalien lisäksi käytössä on myös erikokoisia kabinettitiloja.

Kauttamme saa myös tilattua herkulliset ja näyttävät tarjoilut erilaisiin tilaisuuksiin.

Voitte jättää avoimen tarjouspyynnön erilaisiin tilauksiinne ja tapahtumiinne alla olevaan osoitteeseen.

Puhtaanapitopalvelut

Puhtailla tiloilla voidaan vaikuttaa tilojen viihtyvyyteen, käyttömukavuuteen, asiakkaiden turvallisuuteen ja sisäilman laatuun. Pidämme puhtaana tiloja päiväkodeissa, kouluissa, oppilaitoksissa, kaupungintalolla, kirjastoissa, liikuntalaitoksissa ja muissa kaupungin kohteissa sekä palvelemme asiakkaitamme Vesiliikuntakeskus Kaukaveden aulapalvelussa.

 

Kajaanin Mamselli

Yhteystiedot

Kajaanin Mamsellin toimisto sijaitsee osoitteessa Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani.
Toimisto on avoinna arkisin klo 8.00–15.00.