Hyppää sisältöön

Kajaani on tunnettu monipuolisista liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista ja tarjoaa paljon tekemistä vuoden ympäri. Liikuntapaikkoihin panostetaan ja niitä kehitetään jatkuvasti. Lähiliikunta-alueita on kattavasti kaikenikäisille, ja usein lähin liikuntapaikka löytyykin jo aivan kotikulmilta. Neljä vuoden aikaa mahdollistavat eri vuodenaikojen liikkumisen hiihtäen, luistellen tai lenkkeillen.

Miten olisi luistelu, hiihto, frisbeegolf, pickleball tai kuntosali? Päätä itse – Kajaanista löytyy vaihtoehtoja!

Harrastamisen Suomen malli

Maksuttomia harrastuksia ala- ja yläkouluikäisille! Lukuvuonna 2021–2022 Kajaanissa järjestetään monia kymmeniä harrastuksia koulupäivän yhteyteen. Miten olisi parkour, kuvataide, kuntosali tai kokkikerho? Lue lisää harrastuksista ja ilmoittaudu.

Harrastamisen Suomen malli Kainuussa

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi Uimahalli

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi on monipuolinen kokonaisuus, joka tarjoaa vesiliikuntariemujen lisäksi myös paljon muita palveluja yhdessä eri yhteistyötahojen kanssa.

Tutustu Vesiliikuntakeskus Kaukaveteen

Retkipolut, lähiluontokohteet, kalastaminen Retkeily- ja luontokohteet

Monipuoliset luontokohteet kaupunkikeskustan tuntumassa kutsuvat ulkoilemaan! Tutustu Kajaanin retkeily- ja luontokohteisiin sekä nuotiopaikkoihin.

Tutustu retkeilykohteisiin

Liikuntapassi, vertaisjumpat, liikuntaneuvonta Ohjattu liikunta

Ohjattua liikuntaa on tarjolla monipuolisesti kaiken ikäisille kajaanilaisille. Tavoitteena on tarjota terveyttä ylläpitävää ja edistävää liikuntaa, sekä innostaa myös omaehtoiseen liikkumiseen.

Lue lisää ohjatusta liikunnasta

Yhteystiedot