Hyppää sisältöön

Kajaani on tunnettu monipuolisista liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista ja tarjoaa paljon tekemistä vuoden ympäri. Liikuntapaikkoihin panostetaan ja niitä kehitetään jatkuvasti. Lähiliikunta-alueita on kattavasti kaikenikäisille, ja usein lähin liikuntapaikka löytyykin jo aivan kotikulmilta. Neljä vuoden aikaa mahdollistavat eri vuodenaikojen liikkumisen hiihtäen, luistellen tai lenkkeillen.

Miten olisi luistelu, hiihto, frisbeegolf, pickleball tai kuntosali? Päätä itse – Kajaanista löytyy vaihtoehtoja!

Uimarannat

Kajaanin suosituimmat uimarannat löytyvät Kesäniemestä ja Paltaniemeltä. Kesäniemessä on paikalla uimavalvoja kesäkaudella. Pakkaa eväät mukaan ja lähde rannalle viettämään kesäpäiviä!

Tutustu Kajaanin uimarantoihin

Otanmäen maauimala

Otanmäen maauimala palvelee uimareita n. puolen tunnin ajomatkan päässä Kajaanin keskustasta. Maauimalasta löytyy 25 metrin uintiradat sekä lastenallas sekä saunat. Maauimala avaa ovensa maanantaina 6.6.

Katso maauimalan aukioloajat

Kaupunginlammen lähiliikunta-alue

Kaupunginlammelta löytyy palveluita jokaisen liikkujan tarpeisiin. Puitteet löytyvät mm. tennikseen, beach volleyhin, katusählyyn, ja koripalloon. Lisäksi ulkokuntosali, skeittiparkki ja lammen ympäri kiertävä lenkkipolku kutsuvat liikkumaan!

Tutustu kaupunginlammen palveluihin

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi Uimahalli

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi on monipuolinen kokonaisuus, joka tarjoaa vesiliikuntariemujen lisäksi myös paljon muita palveluja yhdessä eri yhteistyötahojen kanssa.

Tutustu Vesiliikuntakeskus Kaukaveteen

Liikuntapassi, vertaisjumpat, liikuntaneuvonta Ohjattu liikunta

Ohjattua liikuntaa on tarjolla monipuolisesti kaiken ikäisille kajaanilaisille. Tavoitteena on tarjota terveyttä ylläpitävää ja edistävää liikuntaa, sekä innostaa myös omaehtoiseen liikkumiseen.

Lue lisää ohjatusta liikunnasta

Yhteystiedot