Hyppää sisältöön

Kajaani on tunnettu monipuolisista liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista ja tarjoaa paljon tekemistä vuoden ympäri. Liikuntapaikkoihin panostetaan ja niitä kehitetään jatkuvasti. Lähiliikunta-alueita on kattavasti kaikenikäisille, ja usein lähin liikuntapaikka löytyykin jo aivan kotikulmilta. Neljä vuoden aikaa mahdollistavat eri vuodenaikojen liikkumisen hiihtäen, luistellen tai lenkkeillen.

Miten olisi frisbeegolf, tennis, ulkokuntosali tai jääkiekko? Päätä itse – Kajaanista löytyy vaihtoehtoja!

Lähiliikunta-alueet ja skeittiparkit

Liikkumaan pääsee lähellä! Monipuolisia lähiliikunta-alueita löytyy eri puolilta Kajaania. Myös Kaupunginlammen alue palvelee liikkujia laidasta laitaan.

Lue lisää lähiliikunta-alueista

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi Uimahalli

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi on monipuolinen kokonaisuus, joka tarjoaa vesiliikuntariemujen lisäksi myös paljon muita palveluja yhdessä eri yhteistyötahojen kanssa.

Tutustu Vesiliikuntakeskus Kaukaveteen

Retkipolut, lähiluontokohteet, kalastaminen Retkeily- ja luontokohteet

Monipuoliset luontokohteet kaupunkikeskustan tuntumassa kutsuvat ulkoilemaan! Tutustu Kajaanin retkeily- ja luontokohteisiin sekä nuotiopaikkoihin.

Tutustu retkeilykohteisiin

Frisbeegolf

Kajaanin frisbeegolf-radat palvelevat sekä aloittelijoita että konkareita ja ratoja löytyy eri puolilta kaupunkia.

Lue lisää frisbeegolfista

Liikuntapassi, vertaisjumpat, liikuntaneuvonta Ohjattu liikunta

Ohjattua liikuntaa on tarjolla monipuolisesti kaiken ikäisille kajaanilaisille. Tavoitteena on tarjota terveyttä ylläpitävää ja edistävää liikuntaa, sekä innostaa myös omaehtoiseen liikkumiseen.

Lue lisää ohjatusta liikunnasta

Yhteystiedot