Hyppää sisältöön

Kajaanihalli

Kajaanihalli on Kajaanin keskustassa sijaitseva liikuntahalli, joka on helposti erilaisiin tapahtumiin muunneltava. Jaettava liikuntasali ja useat pukuhuoneet esimerkiksi mahdollistavat yhtäaikaisesti useampia sisäpelejä. Kajaanihallista löytyy myös yleisurheilu-, kuntosali-, musiikkiliikunta- sekä voimistelutilat.

Tutustu Kajaanihalliin

Jäähallit

Kajaanin Vimpelinlaaksossa sijaitsee kaksi jäähallia. Uusi harjoitusjäähalli valmistui keväällä 2019 alkuperäisen jäähallin (kilpahalli) viereen. Kilpahalli kunnostettiin harjoitusjäähallin rakentamisen yhteydessä.

Lue lisää jäähalleista

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi Uimahalli

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi on monipuolinen kokonaisuus, joka tarjoaa vesiliikuntariemujen lisäksi myös paljon muita palveluja yhdessä eri yhteistyötahojen kanssa.

Tutustu Vesiliikuntakeskus Kaukaveteen

Kunnossapito ja koirahiihtovuorot Ladut

Kajaanin ladut tarjoavat eritasoisia latu-uria perinteiselle ja vapaalle hiihdolle. Valaistu latu löytyy jokaisesta kaupunginosasta, valot toiminnassa alle -24 asteen pakkasella aamukuudesta iltakymmeneen.

Lue lisää laduista ja kuntopoluista

Yleisöluistelu ja luistelukentät Ulkojäät

Kajaanista löytyy lukuisia kaupungin ylläpitämiä ulkojäitä. Suosituimmat yleisöluistelupaikat sijaitsevat Vimpelin urheilukeskuksessa ja Liikuntapuistossa.

Katso lisää ulkojäistä Kajaanissa

Liikuntapassi, vertaisjumpat, liikuntaneuvonta Ohjattu liikunta

Ohjattua liikuntaa on tarjolla monipuolisesti kaiken ikäisille kajaanilaisille. Tavoitteena on tarjota terveyttä ylläpitävää ja edistävää liikuntaa, sekä innostaa myös omaehtoiseen liikkumiseen.

Lue lisää ohjatusta liikunnasta

Yhteystiedot