Hyppää sisältöön
Mies heittää frisbeetä kohti koria

Frisbeegolf

Frisbeegolf on mukava vapaa-ajan harrastus. Lajin viehätys piilee siinä, että se vaatii keskittymistä ja tarkkuutta. Lajin harrastaminen on helppo aloittaa, tarvitset vain frisbeekiekon. Frisbeegolfratoja on rakennettu eri Kajaanin kaupunginosiin. Kaupungin opaskartoista löydät tarkemmat frisbeegolfratojen sijainnit. Radat löytyvät myös frisbeegolfradat.fi -sivustolta.

Kajaanin frisbeegolfradat:

  • Lehtikankaan lähiliikunta-alueella sijaitseva rata soveltuu hyvin aloittelijoille ja harrastajille. Se jakautuu puistorataan ja metsärataan. Lehtikankaalla on yhteensä 18 väylää.
  • Vimpelinvaaran alueella sijaitseva frisbeegolfrata on kilpatason 18-väyläinen rata. Lähtöpiste on hiihtomajalla. Radalta löytyy sopivasti haastetta maaston monimuotoisuuden ja korkeuserojen takia.
  • Otanmäen urheilupuistossa urheilutalon ja allasuimalan läheisyydessä sijaitsee 18-väyläinen rata. Radan 9 väylän alkuosuus polveilee helppokulkuisessa maastossa ja toinen 9 väylän osuus sisältää jyrkkiä ja haastavia nousuja sekä laskuja. Rata on valmistunut 2023.
  • Kätönlahden lähiliikunta-alueella sijaitseva 6-väyläinen rata on melko tasainen ja soveltuu hyvin aloittelijoille.
  • Nakertajan kaupunginosan lähiliikunta-alueella sijaitsee 6-väyläinen rata, joka soveltuu hyvin aloittelijoille.
  • Kainuun Prikaatin alueella sijaitseva frisbeegolf metsärata on tarkoitettu ainoastaan varusmiesten käyttöön. Väyliä on yhteensä 9.

Yhteystiedot