Hyppää sisältöön
Kädet

Avoimet työpaikat

Sopivan kokoisesta Kajaanista löytyvät lähietäisyydeltä monipuoliset palvelut ja upeat virkistysmahdollisuudet. Kajaanissa pääset luontoon jo kotiovelta, eikä vapaa-aika kulu liikenneruuhkissa. Osaamista löytyy arjen palveluista kansainväliseen huipputasoon. Kajaanin strategian visio on Luontokaupunki Kajaani kasvun kärjessä 2022.

Kajaanin kaupungin avoimet työpaikat löytyvät ja ovat haettavissa Kuntarekryn kautta. Tehtävästä riippuen, työpaikkoja voidaan julkaista myös muissa ilmoituskanavissa, kuten sanomalehdissä, muilla rekrytointisivuistoilla ja somessa.

Meillä voi työskennellä monenlaisissa tehtävissä muun muassa varhaiskasvatuksessa, opetuksessa, museoissa, kirjastossa ja liikuntapaikoilla ja puistoissa.

Kajaanissa haluamme panostaa ammattitaitoisen henkilöstön rekrytointiin, jotta voi voimme mahdollistaa kuntalaisille parasta palvelua.

Lyhytaikaiset sijaisuudet

Kajaanin kaupungilla on tarjolla eripituisia sijaisuuksia. Lyhytaikaisia sijaisia tarvitaan erityisesti varhaiskasvatuksessa ja opetusalalla.

Lyhytaikaisia sijaisuuksia voit hakea Kuntarekry-palvelun sijaisilmoitustemme kautta:

Perusopetuksen opettajien sijaisuudet

Varhaiskasvatuksen henkilöstön sijaisuudet

Omien sijaisilmoitustemme lisäksi lyhytaikaisia sijaisuuksia voi saada myös seuraavien henkilöstövuokrausyritysten kautta:

SOL Henkilöstöpalvelut Oy ateria- ja puhtauspalvelut

Eezy Henkilöstöpalvelut Oy uimahalli-, kiinteistöhuolto- ja toimistopalvelut

Rekrytointipalvelu Sihti Oy varhaiskasvatus

  • Kajaanin kaupungin avoinna olevia työpaikkoja haetaan ensisijaisesti Kuntarekryn kautta. Paperihakemuksen lähettäminen on mahdollista. Sen voi lähettää osoitteeseen Kajaanin kaupunki, kirjaamo, PL 133, 87100 Kajaani. Merkitse paperiseen hakemukseen mitä tehtävää haet ja mainitse haettavan tehtävän nimike myös kirjekuoressa. Älä lähetä hakemustasi sähköpostilla. Tarkista hakuajan päättyminen aina hakuilmoituksesta, koska hakemuksen on oltava perillä hakuajan päättymiseen mennessä myös paperisena.

  • Hakuajan päättymisen jälkeen rekrytoiva esimies ja/tai rekrytointivastaava käyvät läpi hakemukset ja valitsevat haastateltavat. Haasteltaviin ollaan yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla. Haastattelukierroksen lisäksi haastateltaville voidaan tehdä henkilöarviointi, jos kyseessä on vaativa tehtävä. Otathan haastatteluun mukaan tutkinto- ja työtodistukset.

  • Tieto valinnasta lähetetään pääsääntöisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta kaikille hakijoille sähköpostiin. Viesti voi joskus ajautua roskaposti -laatikkoon, joten kannattaa tarkistaa roskapostit. Valittuun henkilöön pyritään olemaan yhteydessä myös puhelimitse.

Yhteystiedot

Rekrytointeihin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä: