Hyppää sisältöön
Mies antamassa yrittäjälle neuvoja

Yrityspalvelut

Kajaanin kaupunki haluaa auttaa yritysten kasvua ja luoda edellytyksiä yritysten kannattavalle liiketoiminnalle. Kaupunki tarjoaa palveluita ja tukea yritystoiminnan eri vaiheisiin. Asiakaslähtöisten yrityspalveluiden avulla tuemme koko seudun elinvoimaa ja yritystoiminnan kehittymistä.

Tarvitsitpa apua yrityksen alkuvaiheessa, tai kohtasit jonkin ongelmatilanteen myöhäisemmässä vaiheessa – ota yhteyttä yrityspalveluihimme.

Kainuun yrittäjät Brändiopas yrittäjille

Käytännönläheinen yrittäjille suunnattu opas kertoo brändin rakentamisen tarkoituksen ja neuvoo, mitä brändityössä on syytä ottaa huomioon. Taustalla on tarve tukea yrittäjien brändiymmärrystä ja -osaamista.

Oppaan on laatinut Anna-Kaija Hurskainen tradenomi yamk -tutkintoon liittyvän opinnäytetyönsä pohjalta, jossa Kainuun Yrittäjät toimi yhteistyökumppanina.

Lataa brändiopas (PDF)

Tutustu yritystontteihin ja -toimitiloihin

Kajaanista löytyy toimitila- ja tonttitarjontaa, niin pienten kuin isompienkin yritysten tarpeisiin. Kajaanin kaupungin yritystoimitilat löytyvät Kajaanin Teknologiakeskus Oy:n toimitilarekisteristä ja kaupungin tonttipörssistä löytyvät kaupungin omistamat vapaana olevat teollisuus- ja liiketontit.

Lue lisää yritystonteista ja -toimitiloista

Yhteystiedot