Hyppää sisältöön
Hitsauskipinät

Yritystontit ja -toimitilat

Kajaanista löytyy toimitila- ja tonttitarjontaa, niin pienten kuin isompienkin yritysten tarpeisiin.

Kajaanin Teknologiakeskus

Kajaanin Teknologiakeskus Oy:n toimitilarekisteristä löytyvät Kajaanin kaupungin yritystoimitilat, joita yhtiö omistaa ja ylläpitää kaupungin tytäryhtiönä. Teknologiakeskus toimii tarvittaessa myös toimitilarakennuttajana yritysten tarpeisiin. Toimitilat sijaitsevat Petäisenniskan yritysalueella kaupungin itäosassa 5-tien varressa, jossa on tarjolla sekä toimistotilaa että tuotannollista hallitilaa sekä ydinkeskustassa Linnan yritystiloissa jossa on tarjolla toimistotiloja.

Katso vapaat yritystoimitilat Kajaanin Teknologiakeskus Oy:n verkkosivulta

Kajaanin kaupungin yritystontit

Kaupungin tonttipörssistä löydät kaupungin omistamat vapaana olevat teollisuus- ja liiketontit. Kaupunki luo tonttipolitiikalla ja kaavoituksella mahdollisuuksia monipuoliselle yritystoiminnalle, ja luovuttaa uusia tontteja yrittämiseen.

Petäisenniskan yritysalueella kaupungin itäosassa 5-tien varressa on Kajaaninjoen varressa uusin kaavoitettu yritysalue, jossa on tarjolla suuriakin tontteja, esimerkiksi tilaa vievän erikoiskaupan tarpeisiin. Kaava-alueella on sekä kaupungilla että yksityisillä omistajilla vapaita tontteja. Kaupungin tontit löytyvät tonttipörssistä ja tarvittaessa kaupunki voi toimia keskustelun avaajana yksityisten maanomistajien suuntaan, mikäli niihin on kiinnostusta.

Katso vapaat teollisuus- ja liiketontit kaupungin tonttipörssistä

Renforsin Ranta -yritysalue

Renforsin Rannan yritysalue vuokraa maa-alueita ja yritystoimitiloja UPM:n Kajaanin entisen paperitehtaan alueelta. Renforsin Ranta kunnostaa tiloja yritysten tarpeisiin. Laajan tehdaskiinteistön alueelta löytyy modernia toimistotilaa sekä raskaaseenkin teollisuustuotantoon soveltuvaa hallitilaa sekä tehdasalueen vahva perusinfra.

Renforsin Ranta sijaitsee kilometrin päässä Kajaanin ydinkeskustasta Oulujärven rannalla, Kajaaninjoen varrella. Yritysalueelle kulkee toiminnassa oleva rautatieyhteys. Maanteitse alueelle pääsee myös helposti isommillakin yhdistelmäajoneuvoilla oman portin kautta.

Katso vapaat toimitilat Renforsin Rannan verkkosivulta