Hyppää sisältöön
Naurava nuori nainen

Kesätyöpaikat

Kajaanin kaupunki tarvitsee vuosittain useita nuoria kesätyöntekijöitä. Kesätyöllistämisen avulla kaupunki tarjoaa nuorille mahdollisuuden tutustua työelämään ja sen pelisääntöihin. Samalla nuoret voivat tutustua kunta-alan työtehtäviin ja kaupunkiin työnantajana.

Kajaanin kaupunki hakee lisäksi vuosilomansijaisia ja kausityöntekijöitä mm. katujen, puistojen ja ulkoliikuntapaikkojen kunnossapitotehtäviin. Näihin tehtäviin palkataan ensisijaisesti opiskelijoita. Seuraa kesätyöpaikkailmoitteluamme Kuntarekryssä tai ota yhteyttä Kajaanin kaupungin rekrytointi rekrytointi@kajaani.fi

Lisäksi Kajaanin kaupungin työllisyyspalvelut palvelee työttömiä työnhakijoita tarjoamalla mm. palkkatuettuja työmahdollisuuksia, työkokeilupaikkoja, kuntouttavaa työtoimintaa.

Kesätyöharjoittelu yli 18-vuotiaille opiskelijoille

Kajaanin kaupunki tarjoaa vuosittain noin 35-40 nuorelle kesätöitä. Kaupungin kesätyöharjoittelupaikkoja voivat hakea kajaanilaiset opiskelijat, joilta puuttuu alan ammattitutkinto ja opiskelijat, jotka asuvat kesäkauden Kajaanissa.

Kesätyöharjoittelupaikkoja on tarjolla kaupungin eri toimialoilla ja liikelaitoksissa. Työt voivat olla esimerkiksi katujen, puistojen ja ulkoliikuntapaikkojen kunnossapitoa, monipuolisia asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviä esimerkiksi eri tapahtumissa, kirjastoissa ja museoissa, viestintä- ja markkinointitehtävissä, päiväkodeissa sekä nuorisopalveluissa leiriohjaajan tehtävissä työskentelyä.

Kesätyöharjoittelu kestää pääsääntöisesti kuukauden ajalla 2.5.-31.8.2024. Työaika on kokoaikainen (36,15-38,15h/viikko) ja palkka on 70% työehtosopimuksen mukaisesta peruspalkasta.

Voit hakea Kajaanin kaupungin kesätyöharjoittelupaikka, mikäli:

  • olet opiskelija (poikkeuksena keväällä lukion päättävät)
  • kotikuntasi on tai asut kesäkauden Kajaanissa
  • olet täyttänyt 18 vuotta 30.4.2024 mennessä

Ensisijaisesti tehtäviin valitaan nuoria, jotka tarvitsevat työharjoittelua opintojaan varten ja eivät ole aiemmin olleet kesätyöharjoittelussa Kajaanin kaupungilla. TET-harjoittelu ei ole este harjoittelulle.

Hakeminen

Hakuaika on 1.2. – 15.2.2024 klo 15.00 saakka. Kesätyöpaikkoja haetaan sähköisesti osoitteessa kuntarekry.fi.

Yhdellä työhakemuksella voit hakea kolmeen eri tehtävään, ilmoittamalla yhden ensisijaisen ja lisäämällä lisätietoihin maksimissaan kaksi toissijaista vaihtoehtoa. Hakulomakkeessa tulee ilmoittaa haettavan työpaikan numero tärkeysjärjestyksessä (tärkeysjärjestys/työpaikannumero esim. 1./10, 2./4, 3./15).

Kesätyöharjoittelupaikkaa pyritään tarjoamaan mahdollisuuksien mukaan ensisijaista tehtävää, mutta jos paljon hakijoita eikä tule valituksi, niin sitten huomioidaan myös muiden tehtävien täytössä. Kesäharjoittelupaikka myönnetään vain yhteen paikkaan/hakija.

Luo oma käyttäjätunnus ja salasana, jos sinulla ei vielä niitä ole, ja kirjaudu Kuntarekry-palveluun. Laitathan muistiin käyttäjätunnuksesi ja salasanan, voit tarvita niitä myöhemmin. Hakemukset käsitellään myös kokonaan sähköisesti.

Kaupungin toimialat ja liikelaitokset tekevät valinnat hakemusten perusteella. Valituiksi tulleille ilmoitetaan sähköpostitse valinnasta maalis-huhtikuussa 2024.

Opiskelijoiden kesätyöpaikkojen lisäksi meiltä voi kysyä kesätöitä myös kesätyösetelillä. Lue lisää kesätyösetelistä.

Hae kesätyöharjoittelupaikkaa (kuntarekry.fi)

Yhteystiedot