Hyppää sisältöön

Tukea työllistymiseen

Kajaanin kaupungilla ja kumppanuusyhdistyksissä on tarjota työkokeilu, palkkatuki sekä kuntouttavan työtoiminnan paikkoja.

Ota yhteyttä työllisyysohjaajaan ja sovi haastatteluaika! Voit myös tutustua yhdistyksiin heidän nettisivujen kautta ja olla suoraan yhteydessä sopiaksesi tutustumiskäynnin.

Työllistymistä edistävät palvelut

Työllistymistä edistäviä palveluita tuottavat eri viranomaistahot kuten kunnat, Kela, TE-toimisto, Kainuun Sote ja muut työllistämisen tukea tarjoavat toimijat. Kajaanin kaupungin kumppanuusyhdistykset tarjoavat myös työtoiminta- ja palkkatukipaikkoja työttömille työnhakijoille.

Työllistymistä edistäviä palveluita

 

Yhdistysten tarjoamia mahdollisuuksia työllistyä

Kainuun Nuotta ry:llä on avoimia palkkatukipaikkoja muun muassa toimistotyöntekijän ja keittiötyöntekijän työtehtäviin. Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä sekä soveltuvaa koulutusta, huolellisuutta ja järjestelmällisyyttä. Soveltuva koulutus tai kokemus ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme työntekijän uusiin työtehtäviin. Mikäli kiinnostuit, niin ole yhteydessä: Jari Surkka, hankesihteeri, puh. +358 44 729 9491, jari.surkka@kainuunnuotta.net

Nakertaja-Hetteenmäen kyläyhdistys ry:llä on avoimia palkkatukipaikkoja Kierrätyskeskus Entringissä lajitteluun  2  paikkaa, tavaran vastaanottoon 4 paikkaa ja kuljetuspalveluun yksi paikka.  Lajittelussa kokemus tekstiili-, vaate- ja astiapuolelta on hyväksi. Vastaanotossa ja konttien purussa tarvitaan hyvää fyysistä kuntoa ja järjestelmällisyyttä. Kuljetuspalvelussa katsotaan hyödyksi logistiikka alan koulutus tai kokemusta asiakaspalvelusta kuljetusalalla. Arvostamme motivoitunutta työotetta, oma-aloitteisuutta ja reipasta mieltä. Koulutus tai kokemus ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme työntekijän uusiin työtehtäviin. Mikäli kiinnostuit, niin ole yhteydessä: Rane Haverinen, puh. +358 40 0794852, rane.haverinen@entrinki.fi

Spartak Kajaani ry tarjoaa palkkatukityötä Lohtajan iltapäiväkerhon ja Kätönlahden koulun iltapäiväkerhon ykkös- ja kakkosluokkalaisten iltapäivätoiminnan ohjauksen avustavissa tehtävissä seuraavien toimintojen piirissä: lasten ohjaus läksyjen tekemisessä sekä askartelussa, liikunnassa ja välipalalla, ohjaus terveellisiin elämäntapoihin ja kestävään kehitykseen, erityistä tukea tarvitsevien lasten ohjaus, media- ja liikennekasvatus, vanhempien kanssa asiointi. Toiminnanjohtaja Anne Mari Leinonen 045 6485150 annem.spartak@gmail.com ja Tuula Kyllönen vastuuohjaaja/ koordinaattori 050 3243822

Kajaani Venäjä-Seura ry:llä ja Etnika Kainuu ry:llä on tarjota työkokeilu, palkkatuki ja kuntouttavan työtoiminnan paikkoja uuden toimiston osoitteessa Vienankatu 7. Avoinna olevat paikat:

  • toimistotyöntekijä
  • taloudenhoitaja
  • keittiötyöntekijä
  • kulttuurisihteeri
  • ulkotyöntekijä
  • siivoustehtävät
  • ompelutehtävät
  • kerhotoiminta
  • suomen kielen opettaja

Ota yhteyttä: Olga Alanne/Etnika Kainuu ry   etnika.ry@gmail.com 050 4349238 tai Juha Urpilainen/Kajaanin Venäjä-Seura ry  urpilainen.juha@gmail.com  044 9745815

Nuorten Ystävät ry:llä on avoin palkkatukipaikka Klubitalo Tönärillä ohjaajan tehtäviin.

Ohjaajan tehtäviin kuuluu työpainoitteisessa arjessa toimiminen, kuten siivous-, toimisto- ja keittiötehtävissä ohjaaminen.

Toivomme sinulta halua oppia uutta ja uskallusta lähteä kehittämään itseäsi. Arvostamme motivoitunutta työotetta, vastuuntuntoisuutta, oma-aloitteisuutta ja reipasta mieltä.

Meillä sinulla on mahdollisuus opetella ryhmänohjaustaitoja sekä hyödyntää omaa osaamistasi. Meiltä saat myös ohjausta ja tukea työhön ja tarvittaessa jatkopolutukseen. Koulutus tai kokemus ei ole välttämätöntä, sillä perehdytämme työntekijän uusiin työtehtäviin.

Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä!
Katariina Hentilä, vastaava työhönvalmentaja
p. 050 340 8846, katariina.hentila@nuortenystavat.fi

Yhteystiedot

Ota yhteyttä työllisyysohjaajaan ja kysy neuvoa juuri sinun työllistymisesi tukemiseen.