Hyppää sisältöön
Vimpelin urheilukentän katsomo

Vimpelin urheilukeskus

Vimpelinlaakson urheilukeskus on monipuolinen ulkoilu- ja urheilualue, joka mahdollistaa liikunnan harrastamisen kaikille halukkaille.

Yleisurheilukenttä

Yleisurheilukentällä on mahdollisuus harrastaa ja kokeilla eri lajeja; myös urheiluvälineitä on lainattavissa paikan päällä. Jalkapalloilijoiden käytössä on kaksi luonnonnurmikenttää; päänurmella on myös iltavalaistus. Lisäksi alueella on kesäisin neljä asfalttipintaista tenniskenttää ja luonnonjääkaukalo talvisin. Urheilukeskuksen huoltorakennuksesta löytyy kahvilatilat, joita vuokrataan kokous- ja koulutuskäyttöön. Kentän vapaata käyttöä rajoittaa vain urheiluseurojen varaukset sekä alueella järjestettävät erilaiset tapahtumat.

Kenttien varaustiedot löytyvät Liikuntapaikkojen varaukset -sivustolta.

Muu liikunta

Vimpelinlaakson alueella sijaitsevat muun muassa jäähallit, laskettelurinne, kiintorastiverkosto ja frisbeegolfrata. Urheilukeskuksen läheisyydessä sijaitsevat myös pallohalli, tennishalli ja hiihtomaja, joiden varaamisesta vastaavat muut toimijat.

Ladut ja kuntopolut

Vimpelinlaakso tarjoaa kesällä lenkkeilijöille ja talvella hiihtäjille monipuolisia maastoja. Kuntopolku on valaistu. Alueella on 4,2 kilometrin pituinen latu sekä kansanhiihtolatuja, joiden pituudet vaihtelevat 1 – 26 km. Lähtöpisteessä on opasteet laduista ja majoista. Ladut on merkitty värimerkein ja opastein. Hiihtää voi perinteisellä tai vapaalla tyylillä. Lisäksi alueella on ampumahiihtokeskus.

Yhteystiedot

Sijainti

Kuntokatu 13, 87100 Kajaani

Ohita upotus

Vimpelin urheilukeskus