Hyppää sisältöön
Vimpelin urheilukeskuksen juoksurata

Vimpelin urheilukeskus

Vimpelinlaakson urheilukeskus on monipuolinen ulkoilu- ja urheilualue, joka mahdollistaa liikunnan harrastamisen kaikille halukkaille.

Yleisurheilukenttä

Yleisurheilukenttä tarjoaa puitteet eri lajien harrastamiseen ja kokeiluun. Urheiluvälineitä (mm. kuulia, aitoja ja kartioita) on lainattavissa paikan päällä. Jalkapalloilijoiden käytössä on kaksi luonnonnurmikenttää; päänurmella on myös iltavalaistus. Lisäksi alueella on kesäisin neljä asfalttipintaista tenniskenttää ja luonnonjääkaukalo talvisin. Urheilukeskuksen huoltorakennuksesta löytyy kahvilatilat, joita vuokrataan kokous- ja koulutuskäyttöön.

Kenttä on vapaasti käytössä, pois lukien varattujen vuorojen sekä alueella järjestettävien tapahtumien aikana. Katso vapaat ajat Timmi-tilanvarausjärjestelmästä.

Kenttien varaustiedot löytyvät Liikuntapaikkojen varaukset -sivustolta.

Muu liikunta

Vimpelinlaakson alueella sijaitsevat muun muassa jäähallit, laskettelurinne, kiintorastiverkosto ja frisbeegolfrata. Urheilukeskuksen läheisyydessä sijaitsevat myös pallohalli, tennishalli ja hiihtomaja, joiden varaamisesta vastaavat muut toimijat.

Ladut ja kuntopolut

Vimpelinlaakso tarjoaa kesällä lenkkeilijöille ja talvella hiihtäjille monipuolisia maastoja. Kuntopolku on valaistu. Alueella on 4,2 kilometrin pituinen latu perinteiseen ja vapaaseen hiihtoon, sekä kansanhiihtolatuja, joiden pituudet vaihtelevat 1–26 km. Lähtöpisteessä on opasteet laduista ja majoista, ja ladut on merkitty värimerkein ja opastein. Lisäksi alueella on ampumahiihtokeskus.

Yhteystiedot

Sijainti

Kuntokatu 8, 87100 Kajaani

Ohita upotus

Vimpelin urheilukeskus