Hyppää sisältöön
Jalkapallomaali ja maalivahti

Liikuntapaikkojen varaukset

Liikuntapaikat ovat kaikkien käytettävissä! Urheiluseuroille ja muille tahoille myönnettyjen vuorojen ulkopuolella tilat ovat käytettävissä tai varattavissa omaan käyttöön.

Varattuja vuoroja ja vapaita aikoja voi selata Timmi-ajanvarausjärjestelmässä.

 • Vakiovuorot liikuntapaikoille haetaan vuosittain keväisin, ja hauista tiedotetaan erikseen.

 • Sisäliikuntapaikkojen (Kajaanihalli, jäähallit, Otanmäen urheilutalo, Kaukavesi) vuoroja voi tiedustella hallikohtaisesti suoraan halleilta tai käyttövuorohakemuksella. Hakemus palautetaan kyseessä olevaan halliin.

  Varatut tilat näet Timmi – tilanvarausjärjestelmästä.

 • Ulkoliikuntapaikkojen varaukset Vimpelinlaakson urheilukeskuksesta

  • urheilukeskus@kajaani.fi – laita sähköpostiin: Varauksen nimi, varattava liikuntapaikka ja lohko, kentän tiedot (esim. 8vs8), pukuhuonetarve ja varauksen kellonajat sekä varaajan tiedot (puhelin & sähköposti)
  • Urheilukeskus: 044 710 0274 Emme ota varauksia puhelimitse

  Kesän ulkokenttävuorot jaetaan vuosittain huhtikuussa hakemusten perusteella. Hakuajasta ja jakotilaisuudesta ilmoitetaan lehti-ilmoituksella.

  Kenttien varaukset näet Timmi- tilanvarausjärjestelmästä.

  Kaupunginlammen tenniskentän varauksen voit tehdä ja maksaa kirjautumalla ja tunnistautumalla Timmi-tilanvarausjärjestelmään.

 • Koulujen liikuntasalivuoroja haetaan täyttämällä koulun käyttövuorosopimus. Sopimuksessa tulee olla myös allekirjoitus. Sopimus palautetaan liikuntalaitosten toimistoon sähköpostitse liikuntasalit@kajaani.fi

  Lisätiedot ja salivuoron peruutukset

  liikuntasalit@kajaani.fi, p. 044 710 0618

 • Kajaanihallin vuoroja voit tiedustella suoraan hallilta sähköpostitse kajaanihalli@kajaani.fi.