Hyppää sisältöön
Kajaanin Lyseo sisäpiha

Kajaanin lyseo

Kajaanin lyseo on noin 540 oppilaan perusopetuksen yläkoulu. Koulussamme toimii myös matematiikkaluokat, erityisluokat, joustava perusopetus ja aikuisten perusopetus.

Kajaanin lyseon toiminta-ajatus:

Koulussamme oppilaita kasvatetaan ja tuetaan itsetuntoon ja suvaitsevaisuuteen. He saavuttavat edellytystensä mukaiset tavoitteet ja arvostavat oppimista, opiskelua ja työtä. Heillä on vastuu itsestään ja ympäristöstään

Kajaanin lyseon päärakennus (valmistunut vuonna 1925) on täysin peruskorjattu 2018-2020 ja se on saanut viereensä uudisosan ja liikuntasalin peruskorjauksen valmistuttua 1.8.2020.

Wilma – kodin ja koulun välinen viestintä

Kodin ja koulun välinen viestintä hoidetaan pääasiassa Wilman kautta. Voit yhdistää perheen kaikki lapset samaan Wilma-tunnukseen, jos kaikki lapset käyvät saman kunnan koulua.

Siirry Wilmaan

Toimintaa koululla

 • Terveydenhoitaja Tuija Pöllänen

  p. 044 7101 506

  tuija.pollanen@kainuu.fi

  Tavoitettavissa päivittäin klo 9-9.30 ilman ajanvarausta.

   

   

 • Koulukuraattori Ulla Luukinen

  p. 044 7100 376

  ulla.luukinen@edukajaani.fi

   

  Koulupsykologi Ilona Sievänen

  p. 044 7974 992

  ilona.sievanen@koulutusavain.fi

   

   

 • Kajaanin lyseossa toimii aktiivinen oppilaskunta. Oppilaskunta muodostuu luokkien puheenjohtajista. Oppilaskunnan ohjaava opettajina toimivat Saara Komulainen sekä Sami Viinikainen.

Kajaanin lyseon 3D-esittelyvideo

Tutustu peruskorjattuun Kajaanin lyseoon 3D-esittelyvideon avulla koronaturvallisesti kotisohvalta. Kajaanin tilapalvelut on tilannut 3D-tilaesityksen Seipix-insinööritoimistolta.

Ohita upotus

Kajaanin lyseon sijainti kartalla

Urho Kekkosen katu 1, 87100 Kajaani

Lyseon koulu sijaitsee osoitteessa Urho Kekkosen katu 1, 87100 Kajaani Ohita upotus: Lyseon koulu sijaitsee osoitteessa Urho Kekkosen katu 1, 87100 Kajaani

Kajaanin lyseon yhteystiedot

Koko koulun henkilöstön yhteystiedot löydät Kajaanin lyseon henkilöstön yhteystiedot -tiedostosta.

Katso Lyseon henkilöstön yhteystiedot