Hyppää sisältöön
Kolme nuorta aikuista hymyilevät avannon reunalla

Tervetuloa Kajaanin aikavyöhykkeelle!

Täällä ehdit toteuttaa unelmia

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Poistu kiirevyöhykkeeltä – tutustu kajaanilaiseen elämään kuvien ja tarinoiden avulla. Mitä sinä tekisit kahdella ylimääräisellä tunnilla?

 

Kajaani 267 logo

Asukastarina Kajaanista löytyy kaikki, mitä tarvitaan hyvään arkeen!

Lyhyet välimatkat ja monipuoliset palvelut ovat auttaneet työn ja perheen yhdistämisessä. Aktiivinen perhe liikkuu paljon ja on tärkeää, ettei aikaa ei kulu siirtymisiin, vaan vapaa-ajalla ehtii myös harrastaa ja viettää aikaa perheen kanssa.

Tutustu aktiivisen perheen elämään Kajaanissa

ASUKASTARINA Inhimillinen ote elämään ja työhön – Kajaanissa on helppo hengittää

Toni on työnsä puolesta matkustanut paljon ympäri maailmaa, mutta koti on pysynyt Kajaanissa ennen kaikkea kaupungin turvallisuuden ja mukavuuden vuoksi. Kajaani on hyvä paikka kasvattaa lapsia: luokkakoot ovat pienempiä, kaikki palvelut tiiviisti lähellä ja muutenkin elämässä on inhimillinen ote. Työn ja perhe-elämän yhdistäminen on Kajaanissa luontevaa, ja arkeen on helppo sisällyttää urheilua ja hyvinvointia tuovia asioita.

Lue miksi Kajaani on ihanteellinen paikka yritykselle ja seikkailijalle

Mitä tekisit kahdella ylimääräisellä tunnilla?

Oletko valmis toteuttamaan haaveesi?

Miltä kuulostaisi oma kasvimaa takapihalla? Entä opiskelu Suomen parhaassa pelialan koulussa?

Kajaanissa työn lisäksi aikaa jää myös harrastamiselle, sillä läheltäsi löytyvät monipuoliset mahdollisuudet. Tutki meloen upeat lähivedet tai nauti vauhdin hurmasta lasketellen – mitä haluaisit tehdä?

Osallistu ja seuraa

Ohita upotus