Hyppää sisältöön
Maastopyöräilijät Akkovaaran vaaramaisemissa.

Tervetuloa Kajaanin aikavyöhykkeelle!

Täällä ehdit toteuttaa unelmia

On todistettu, että Kajaanissa vuorokauteen mahtuu 26 tuntia. Viikkojen, kuukausien ja vuosien kuluessa siitä kertyy paljon ylimääräistä aikaa. Aikaa tehdä sitä mitä olet aina halunnut tehdä. Aikaa kasvaa ja unelmoida.

Kyseessä onkin ihan oma aikavyöhykkeensä, jolla on mahdollista toteuttaa asioita, joista monissa kaupungeissa voi vain haaveilla. Kajaanin aikavyöhyke on kehittynyt suojassa ruuhkaparvilta ja jonotukselta. Kajaanin aikavyöhyke sopii sinulle, joka haluat harrastaa ja nauttia vapaa-ajasta. Toteuttaa itseäsi, saada asioita aikaan työelämässä ja viettää aikaa perheesi kanssa. Täällä sinun ei tarvitse valita tärkeiden asioiden väliltä.

Poistu kiirevyöhykkeeltä – tutustu kajaanilaiseen elämään kuvien ja tarinoiden avulla. Mitä sinä tekisit kahdella ylimääräisellä tunnilla?

 

Kajaani 267 logo

Asukastarina Hyvin hoidettu kaupunki lunasti lupaukset stressittömämmästä arjesta

Heini-Maari nauttii kaupunkielämästä Kajaanissa: täällä on kaikki kaupungin mahdollisuudet, ja luonnon ja urbaanin elämän yhdistäminen on mahtavaa. Pääkaupunkiseudulta muuttanut perhe on viihtynyt Kajaanissa hyvin, kun työn ja arkisen elämän yhdistäminen on ollut helpompaa.

Kiireen tuntu on poissa ja arjessa on enemmän aikaa perheelle ja omille harrastuksille. Kajaanissa ehtii toteuttaa itseään muutenkin kuin työn kautta!

Tutustu Kajaaniin paluumuuttaneen Heinin tarinaan

ASUKASTARINA Tubettaja retkeilee Kajaanin metsissä – täällä elämä ei ole pelkkää työtä

Juha tuli pääkaupunkiseudulta Kajaaniin mielenkiintoisten opintojen perässä. Kajaanin työmahdollisuudet ja ammattikorkeakoulun hyvä henki ja tasokas opetus ovat tarjonneet täydellisen mahdollisuuden kajaanilaistumiseen.

Opiskelu ja työ eivät kuitenkaan olleet Kajaanin ainoita vetovoimatekijöitä: retkeilykanavaa YouTubessa pitävä Juha pääsee nyt nauttimaan luonnossa kulkemisesta täysin rinnoin.

Tutustu Juhan elämään Kajaanissa

ASUKASTARINA Kajaanissa ehdin kehittää itseäni!

Janika viihtyy Kajaanissa, sillä kaupungissa kaikki on näppärästi lähellä ja aikaa jää myös puolisolle ja ystäville. Mielekäs työ, aktiivinen nuorkauppakamaritoiminta ja oman osaamisen kehittäminen ovat juurruttaneet Janikan Kajaaniin. Erityisen ylpeä hän on ihmisistä. Ilmapiiri Kajaanissa on mukava ja välitön.

Tutustu Janikan tarinaan

Mitä tekisit kahdella ylimääräisellä tunnilla?

Lähiretkeilyä pyörällä Pirunvaaralle

Lähiretkellä Kajaanissa -videosarjassa tutustutaan Kajaanin lähiretkeilykohteisiin eri kulkutavoilla.

Lähiretkellä Kajaanin Pirunvaarassa Ohita upotus: Lähiretkellä Kajaanin Pirunvaarassa

Oletko valmis toteuttamaan haaveesi?

Miltä kuulostaisi oma kasvimaa takapihalla? Entä opiskelu Suomen parhaassa pelialan koulussa?

Kajaanissa työn lisäksi aikaa jää myös harrastamiselle, sillä läheltäsi löytyvät monipuoliset mahdollisuudet. Tutki meloen upeat lähivedet tai nauti vauhdin hurmasta lasketellen – mitä haluaisit tehdä?

Osallistu ja seuraa

Ohita upotus