Hyppää sisältöön

Muuttajat

Mies maastopyöräilee tiheässä metsässä

Tervetuloa Kajaaniin!

Uuteen kaupunkiin muuttaminen herättää usein monia kysymyksiä. Missä lähin latu sijaitsee? Löytyyköhän täältä teatteria? Tai mitä täällä voisi opiskella?

Haluamme auttaa kaupunkiin asettautumisesta ja kokosimmekin tälle sivulle asioita, joista uskomme sinun olevan kiinnostunut.

Toivottavasti viihdyt!

 

 

Kajaani, keskellä Suomea

Kajaani sijaitsee keskellä Suomea. Saapuminen Kajaaniin on helppoa junalla, bussilla tai lentokoneella.

Sopivan kokoisesta Kajaanista löytyvät lähietäisyydeltä monipuoliset palvelut ja upeat virkistysmahdollisuudet. Kajaanissa pääset luontoon jo kotiovelta, eikä vapaa-aika kulu liikenneruuhkissa.

Täältä löydät tietoa Kajaanista

Meillä asut mukavasti

Kajaani tarjoaa asukkailleen monia erilaisia asumisvaihtoehtoja. Löydä kotisi Kajaanissa esimerkiksi keskustasta palveluiden läheltä, tai vaikka luonnon rauhasta.

Katso lisää asumisesta ja ympäristöstä Kajaanissa

Kulttuuria ja liikuntaa

Kajaani tarjoaa monipuolista kulttuuritarjontaa niin aikuisille kuin lapsillekin, kaupungista löytyy jokaiseen makuun mukavaa ja mielenkiintoista tekemistä.

Kajaani tarjoaa myös erinomaiset puitteet liikunnan harrastamiseen niin sisällä kuin ulkona ympäri vuoden.

Tutustu harrastusmahdollisuuksiin Kajaanissa

Osaajien Kajaani

Kajaanin kaupunki hakee jatkuvasti uusia työntekijöitä, sijaisia ja harjoittelijoita. Kajaanin kaupungilla on käytössä sähköinen rekrytoinnin työkalu, valtakunnallinen kuntarekry.fi -palvelu.  Kajaanissa toimii myös henkilöstöpalveluyrityksiä, jotka hakevat jatkuvasti ammattitaitoista henkilökuntaa.

Lue työllistymismahdollisuuksista Kajaanissa

Kajaanin kylät

Kajaanissa sijaitsee useita kyliä, joiden asukas- ja kylätoiminta on hyvin aktiivista ja yhteisöllistä. Löytyisikö sinun uusi kotisi Kajaanin kylien joukosta?

Tutustu Kajaanin kyliin