Olet täällä

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi tarjoaa monipuoliset tilat ja palvelut: useita uima-altaita, hyppytornin, liukumäen sekä kuntosali-, kahvio- ja kokoustilapalvelut. Kysy lisää palvelupisteestämme.

Kuntosali ja allasosastot suljetaan puoli tuntia ennen vesiliikuntakeskuksen sulkeutumista. Lipunmyynti ja aulapalvelut suljetaan tuntia ennen vesiliikuntakeskuksen sulkeutumista. Poikkeavat aukioloajat juhlapyhien, kesän ja tapahtumien aikaan: tiedot päivitetään aukioloajat sivuille.

Asiakastyytyväisyyskysely

Olemme tekemässä asiakastyytyväisyyskyselyä. Jos käytät palveluitamme, pyydämme sinua antamaan palautetta tiloista ja toiminnastamme. Kaikkien vastanneiden kesken arvotaan Kaukavesi-tuotepalkintoja. Voit myös vastata nimettömänä. Kiitos kaikille vastanneille! 

Ohjattua kuntosaliharjoittelua

Torstaisin klo 13:30 – 14:15 Kaukaveden kuntosalilla järjestetään ohjattua lihaskuntoharjoittelua. Harjoituksessa käydään läpi kuntosalilaitteita ja lihaskuntoliikkeiden oikeita suoritustapoja. Jokaiselle harjoituskerralle ilmoittaudutaan erikseen Kaukaveden infoon paikan päällä tai soittamalla. Harjoituksen hinta on kuntosalimaksu + 1,80€. Ensimmäiset 15 mahtuvat mukaan. Tervetuloa!

Yhteystiedot

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi

 

                            Jokikatu 5, 87100 Kajaani

                            Sijainti kartalla

 

                            Palvelupiste p. 044 4214 097
                            info(at)kaukavesi.fi

Viimeksi muokattu

19.11.2019