Hyppää sisältöön
Sininen ilmakuva kaupungista ja Kajaanin kaupungin tunnus
Kajaanin kaupunki

Uimataitostartti

Kaipaatko rohkaisua uinnin aloittamiseen?
Tuntuuko vesi haastavalta ja vieraalta ympäristöltä?

Paljon toivotun uimataitostartin ajankohdat on julkaistu!

Uimataitostartti 5 uintikerran kurssikokonaisuus, joka on suunnattu aikuisille ja yli 12 vuotta täyttäneille nuorille, jotka kaipaavat rohkaisua uinnin aloittamiseen. Tunnilla Kaukaveden uimaopettajan johdolla totutellaan veteen sekä harjoitellaan alkeisuinteja pienryhmässä. Uimakoulussa edetään osallistujien tason ja toiveiden mukaisesti, jolloin veteen totuttautuminen on helpompaa ja jokainen saa tasoistaan uinninopetusta. Uimakoulu järjestetään radoilla 1–2 (syvyys 1,2–1,35 m) tai opetusaltaassa (syvyys 0,35-1 m). Kurssin tavoitteet määräytyvät osallistujien henkilökohtaisista tavoitteista.

Milloin?: Viikoilla 14–19, lauantaisin (pois lukien 27.4.). Kello 9.00–9.45. Tapaaminen kello 8.45 Kaukaveden pääovilla.

Hinta: Uimataitostarttiin osallistuminen maksaa 94€ sis sisäänpääsyn.

Ilmoittautuminen täältä

Uimataitostartissa osallistujat pääsevät harjoittelemaan vedessä olemista, liikkumista ja uimista rauhallisessa ympäristössä, yksilölliset taitotasot huomioon ottaen. Ryhmään ei ole pääsyvaatimusta, joten osallistua voi, vaikka vesi olisi ympäristönä täysin vieras.
Uimataitostartin viisi uintikertaa muodostavat yhtenäisen oppimis- ja uintikokemuksen, vaikkakin opettaja uintikertojen välillä vaihtuu.

Lisätietoja