Hyppää sisältöön
Kajaanin kaupungin vaakuna

Avoimet kilpailutukset

Julkaisemme vuositasolla noin 80 tarjouspyyntöä. Tarjouspyyntöjä löytyy höyhenistä koneisiin ja rakennusurakoista työnohjauspalveluihin.

Kytke vahtipalvelu Hilmaan. Saat tiedot avoimista tarjouspyynnöistä suoraan sähköpostiisi.

Hyvää kumppania etsimässä!

Työn tekemisen tavat muuttuvat ja työtä tehdään ajasta ja paikasta riippumatta. Tähän muutokseen tarvitsemme ennakkoluulottomia kumppaneita.  Osallistu markkinavuoropuheluihin, tarjouskilpailuihin ja kerro yrityksestäsi. Hyvästä yhteistyöstä syntyy molempia palveleva kumppanuus!

Kurkkaa video. Joskus kumppani voi löytyä yllättävästä paikasta.

Hyvää kumppania etsimässä Ohita upotus: Hyvää kumppania etsimässä

Tarjouspalvelu ja Hilma seurantaan

  • Tarjouspalvelu on on palvelu, jonka kautta Kajaanin kaupunki ilmoittaa käynnissä olevista tarjouskilpailuista ja tarjoajat pystyvät jättämään tarjouksensa sähköisesti. Tarjouspyyntöjä voi katsoa ilman tunnuksia, mutta tarjousten jättäminen edellyttää rekisteröitymistä. Rekisteröinti kannattaa tehdä heti. Vain siten varmistat, että saat ilmoitukset sähköpostiisi kaikista niistä tarjouspyynnöistä, joita olet käynyt katsomassa. Saat ilmoitukset myös muiden tekemistä kysymyksistä, mahdollisista tarjouspyynnön korjauksista ja muista seikoista, joista hankintayksikkö tarjouspyynnön auki ollessa tiedottaa.

     

  • Hilma eli hankintailmoitukset.fi on julkisten hankintojen ilmoituskanava. Hilmasta löytyvät Kajaanin kaupungin ja muidenkin julkisen sektorin toimijoiden hankinnat, käynnissä olevat kilpailutukset sekä päättyneiden kilpailutusten tulokset. Hilmasta voit myös tilata tiedot yritystäsi kiinnostavien toimialojen hankinnoista suoraan sähköpostiisi.

Avoimet tarjouspyynnöt

Linkistä pääset tutustumaan tarjouspyyntöön. Tarjoukset jätetään Tarjouspalvelun kautta. Tarjouksen jättäminen edellyttää rekisteröitymistä, mutta itse tarjouksiin voit tutustua rekisteröitymättä.

Tutustu tarjouspyyntöihimme huolella ja vastaa siihen, mitä kysytään. Jos tarvitset apua tarjouksen laadinnassa ota yhteyttä Hankintaneuvontapalveluumme!

Katso kaikki avoimet tarjouspyynnöt