Hyppää sisältöön

Varattavat tilat

Tilat varataan kirjaston asiakaspalvelusta. Tutustuthan varattavien tilojen käyttösääntöihin ennen varausta. Tilat varataan korkeintaan kolmeksi tunniksi kerrallaan.

Elias

Elias on kokoustila noin 15 henkilölle. Tilassa on etäneuvottelulaitteisto, videotykki ja äänentoisto. Esityksiä varten käyttäjällä tulee olla omat laitteet.

Idea

Idea on rento ryhmätyötila 4 hengelle.

Maria

Maria-monitoimitilassa voidaan järjestää erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Maria on penkitetty toistaiseksi 25 henkilölle. Tilassa on videotykki ja äänentoisto, kalustus on muunneltavissa erilaisiin käyttötarkoituksiin.

Palaveri

Palaveri on ryhmätyötila 6 hengelle.

Pelaamo

Pelaamo on varustettu lautapeleillä ja mukavilla istuimilla. Se on nuorten oma tila, jossa voi pelata ja hengailla kavereiden kanssa. Pelaamosta löytyy Lego Mindstorms -paketti, josta voi koota viisi erilaista robottia ja ohjelmoida niitä mobiilisovelluksen avulla. Tila on korkeintaan kuudelle hengelle. Pelaamossa on myös PlayStation 5 -konsoli.

Soittohuone

Soittohaluisille on erillinen äänieristetty soittohuone, jossa on käytössä digitaalinen piano. Myös omien soitinten käyttö on mahdollista.

Taidekuja

Kirjaston maksuton näyttelytila tarjoaa kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä. Näyttelytilan varausohjeet ja säännöt löytyvät Näyttelyt-sivulta.

Verstas

Verstaassa käytössäsi on ompelukone Singer Stylist 9100 ja saumuri Brother M343D. Laitteiden käyttö tapahtuu omatoimisesti. Ompelukoneessa ja saumurissa on neulat, asiakas hankkii itse muut materiaalit. Tilassa on myös 3D-tulostin Flashforge Creator 3. Lue lisää 3D-tulostus-sivulta.