Hyppää sisältöön

Musiikki

Musiikkiosastolle on keskitetty kaikki pääkirjaston musiikkiaineisto, joten musiikkiaiheiset tietokirjatkin löytyvät musiikkiosastolta eivätkä aikuisten lainausosastolta. Lasten musiikkiäänitteet ja -kirjat löytyvät lasten- ja nuortenosastolta.

Pääkirjaston musiikkiosasto löytyy alakerran lainaussalista. Aikuistenosaston asiakaspalvelussa neuvotaan myös musiikkiaineistoa koskevissa kysymyksissä.

Aineisto

Kirjaston musiikkiaineistossa on lainattavissa musiikkia eri muodoissa: cd-levyjä, LP-levyjä, moniviestimiä sekä dvd-levyjä. Musiikkiaineistosta löytyy niin ikään musiikkikirjoja, partituureja, nuotteja ja musiikkilehtiä. Klassisen musiikin kuuntelupalvelu Naxos Music Library, jazz-musiikin kuuntelupalvelu Naxos Music Library Jazz ja soitonopetuksen verkkopalvelu Rockway löytyvät eKirjastosta.

Siirry eKirjastoon.

Musiikin soittaminen

Soittohaluisille on pääkirjaston 2. kerroksessa erillinen äänieristetty soittohuone, jossa on käytössä digitaalinen piano. Myös omien soitinten käyttö on mahdollista. Soittohuoneen voi varata käyttöönsä kirjaston neuvonnasta.