Hyppää sisältöön
Ihmiset rakentavat legoista rakennelmaa pöydälle

Yhteistyö ja kumppanuus

Kajaanin kaupungin nuorisopalveluiden tavoitteena on tarjota kajaanilaisille lapsille ja nuorille monipuolisia ja mielekkäitä mahdollisuuksia viettää vapaa-aikaa harrastusten tai muun toiminnan parissa. Oman toiminnan lisäksi nuorisopalvelut tekee yhteistyötä tämän tavoitteen saavuttamiseksi myös muiden tahojen ja organisaatioiden kanssa.

Yhteistyön muotoja ovat esimerkiksi kerhotoiminta, lasten liikennepuiston toiminta kesäisin ja erilaiset tapahtumat lapsille ja nuorille. Yhteistyö perustuu avustuksiin ja kumppanuussopimuksiin.

Kumppanit

Nuorisopalveluiden yhteistyökumppaneita ovat nuorisojärjestöt, nuorisoyhdistykset ja muut nuorisotyötä tekevät tahot sekä organisaatiot. Ne ovat joko paikallisia, alueellisia tai valtakunnallisia. Yhteistyö kattaa myös Kajaanin kaupungin eri toimialat ja liikelaitokset.

Yhteistyön aloittaminen

Nuorisotyötä tekevät organisaatiot ja tahot voivat hakea Kajaanin kaupungilta erilaisia avustuksia tai tehdä kumppanuussopimuksia. Tutustu avustuksiin ja kumppanussopimuksiin tarkemmin kaupungin sivuston avustukset -sivulla.