Hyppää sisältöön
Lapsi katuliiduttamassa

Loma-aikojen toiminta ja tapahtumat

Kajaanin kaupungin nuorisopalvelut suunnittelee ja toteuttaa lasten ja nuorten loma-aikojen toimintaa yhdessä muiden lasten ja nuorten parissa toimijoiden kanssa. Nuorisopalvelut kokoaa tietoja ennen koululaisten ja opiskelijoiden lomia eri järjestäjien toiminnoista ja tapahtumista. Nuorisopalvelut julkaisee listauksen ilmoitetuista tapahtumista tällä sivulla.

Julkaisemme tapahtumalistauksen ennen talvi-, kesä- ja syyslomia. Jaamme tiedon listauksesta kouluille wilman kautta ja nuorisotyön sosiaalisen median kanavilla.

Suosittelemme käyttämään Microsoft Edge tai Google Chrome selainta. Tyhjennä myös selaimen välimuisti, jos sivu ei lataudu.

Lista lasten, nuorten ja lapsiperheiden kesälomatapahtumista v. 2024 aukeaa tälle sivulle maanantaina 22.4.2024.

Lista v. 2024 keälomatapahtumista (aukeaa 22.4.2024 klo 8:00)

Lomatapahtumien ilmoittamislomake

Järjestätkö tapahtuman tai muuta toimintaa lapsille, nuorille tai lapsiperheille v. 2024 kesäloman  aikana? Ilmoita järjestämäsi tapahtuma tai toiminta, linkki lomakkeelle on alla.

Lista meille ilmoitetuista tapahtumista julkaistaan tällä sivulla maanantaina 22.4.2024. Myöhemmin ilmoitetut tapahtumat lisätään listalle sitä mukaa, kun saamme niistä ilmoituksen.

Siirry kesälomatapahtuman/-toiminnan ilmoittamislomakkeelle.