Hyppää sisältöön
Pöydällä on paperiarkki rullalla

Passi- ja korttikoulutukset

Ohjaamo Kajaani järjestää yhteistyökumppaniensa kanssa erilaisia työelämän korttikoulutuksia. Näitä ovat esimerkiksi hygieniapassi-, anniskelupassi- ja työturvallisuuskorttikoulutus.

Ohjaamo Kajaanin ja yhteistyökumppaneiden järjestämiä yleishyödyllisiä koulutuksia ovat esimerkiksi ensiapu- ja paloturvallisuuskoulutus.

Kaikki koulutukset ovat 16 – 29 -vuotiaille ja ne ovat maksuttomia. Eri koulutuksia on yleensä 2 – 4 kertaa vuodessa. Ilmoitamme niistä etukäteen Ohjaamo Kajaanin sosiaalisen median tileillä ja tällä sivulla.

Suomenkieliset työelämän korttikoulutukset

Koulutukset ovat maksuttomia ja ne ovat 16 – 29 -vuotiaille.

 • Kaksipäiväisellä kurssilla opit ne käytännön perustiedot ja -taidot, jotka jokaisella kansalaisella olisi hyvä olla. Kurssi antaa perustiedot ja -taidot auttaa hätätilanteissa ja tavallisimmissa sairauskohtauksissa sekä onnettomuustilanteissa.

  Heti kurssin jälkeen saat kouluttajalta kortin hyväksytysti suoritetusta ensiapukoulutuksesta. Kortti on voimassa kolme(3) vuotta. Koulutuksen voi kerrata yhden päivän kestävällä kokonaisuudella 3 vuoden määräajan puitteissa siten, että todistuksen laajuus säilyy 16h mittaisena.

  Aikataulu

  19. – 20.12.2023
  Ti 8:00 – 15:00
  Ke 8:00 – 15:00
  Kouluttaja ilmoittaa tauot paikan päällä.

  Paikka

  Nuorisotila Nuke/Starttipaja
  Vienankatu 5
  87100 Kajaani

  Kouluttaja

  Jussi Tarkiainen
  Jussi Tarkiainen Oy

  Ilmoittautuminen

  Siirry ilmoittautumislomakkeelle
  Kurssille sopii 25 osallistujaa
  Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
  Ilmoittaudu 17.12.2023 klo 18:00 mennessä.

  HUOM

  Kurssi ei sisällä ruokailua, ota omat eväät mukaan.

Lisätietoja