Hyppää sisältöön
Rauniolinna sijaitsee aivan Kajaanin keskutan tuntumassa Kajaaninjoella

Yritys- ja kehitysyhteistyö kampuksella

Hankkeen tavoitteena on luoda yhteyksiä sellaisiin yrityksiin ja organisaatioihin, jotka voivat toiminnassaan saada synergiaetuja kampusympäristöstä ja työelämäyhteistyöstä alueen oppilaitosten kanssa. Koulutustoiminnasta vapautuvia tiloja vuokrataan yrityksille ja toimijoille, jotka voivat toteuttaa työelämäyhteistyötä esimerkiksi tarjoamalla alueen opiskelijoille työharjoittelupaikkoja, projektimahdollisuuksia ja työelämälähtöisiä kehittämistöitä ja -hankkeita.

Kampusalueella saatavia työelämäyhteistyön kokemuksia ja hyviä käytäntöjä voidaan hyödyntää myös alueen ulkopuolisten yritysten ja toimijoiden kanssa. Tavoitteena on, että mahdollisimmat monet ja erilaiset organisaatiot voisivat hyötyä alueemme ammatillisesta ja korkeakoulutuksesta. Kajaanista valmistuvat eri alojen ammattilaiset pyritään opintojen aikana sitouttamaan paikallisiin yrityksiin ja rakentamaan omaa urapolkuaan alueellamme.

Kajaanin kampus -kehittämistyöhön liittyvät muut hankkeet

GameCity Kajaani -hanke

Kajaanin kampuksen kehittämisessä tehdään yhteistyötä #GameCity -hankkeen kanssa. Tavoitteena on luoda suotuisa ekosysteemi pelialan yrityksille Kajaanin kampuksen ympäristössä. Kampusalueelle rakentuva yrityskiihdyttämö tukee uusia pelialan yrityksiä, edistää niiden kasvua ja menestystä, sekä luo synergiaa toisen- ja korkea-asteen koulutuksen ja pelialan välille.

Lue täältä lisää #GameCity Kajaani -hankkeesta

 

RAVE – Rakentamisen vähähiiliset energiaratkaisut -hanke

Kajaanin kampus -hankkeen aikana kehitetään opiskelu- ja työympäristöä, jossa luonto, yhteisö ja teknologia yhdistyvät ja kestävyys on osa jokapäiväistä toimintaa. Kajaanin kampus -kehittämistyössä tehdään yhteistyötä Kajaanin ammattikorkeakoulun hallinnoiman Rave -hankkeen kanssa. Yhteistyö liittyy vähähiilisiin energiaratkaisuihin kampusalueella. Yhteistyössä pyritään suunnittelemaan toimenpiteitä, jotka vähentävät energiankulutusta ja kasvihuonekaasupäästöjä.

Lue täältä lisää Rave -hankkeesta

 • Lisätietoja Kajaanin kampusalueen vapaista toimitiloista

  Veera Valtanen
  Projektipäällikkö, Kajaanin kampus 2025- kehittämishanke

  Ketunpolku 3/Rakennus Tieto 3, 87100 Kajaani, Finland.
  veera.valtanen@kajaani.fi
  p. +358 40 152 7348

   

  Miro Moilanen
  Hankekoordinaattori, Kajaanin kampus 2025- kehittämishanke

  Ketunpolku 3/Rakennus Tieto 3, 87100 Kajaani, Finland.
  miro.moilanen@kajaani.fi
  p. +358 40 568 8532

   

  Joona Keränen
  Hankekoordinaattori, Kajaanin kampus 2025- kehittämishanke

  Ketunpolku 3/Rakennus Tieto 3, 87100 Kajaani, Finland.
  joona.keranen@kajaani.fi
  p. +358 40 481 4130