Hyppää sisältöön
Kajaanin Paltaniemen venesatama

Vastaa Paltaniemen asukaskyselyyn 23.11.-18.12.2022

Paltaniemen kyläalue osayleiskaava

Paltaniemen kyläalueelle laaditaan oikeusvaikutteista osayleiskaavaa. Kaavalla päivitetään alueen maankäytön tilanne ja selvitetään alueen täydennysrakentamisen mahdollisuudet. Kaavoituksessa huomioidaan alueen erityisluonne valtakunnallisesti merkittävänä kulttuuriympäristönä ja maisema-alueena luonnon erityispiirteet huomioiden. Kaava-aluetta on laajennettu valtakunnallisesti arvokkaan maisema-alueen rajauksen mukaisesti.

Osayleiskaavan 2.12.2020 alkaen nähtävillä ollut osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) on tarkistettu, ja se on esillä 23.11.2022 alkaen kaupungintalon 3. kerroksen aulassa (Pohjolankatu 13), pääkirjaston lukusalissa (Seminaarinkatu 15) sekä kaupungin verkkosivuilla www.kajaani.fi/paltaniemen-kylaalue-osayleiskaava (MRA 30 §, MRL 63 §).

Asukaskysely

Osayleiskaavatyötä varten halutaan kuulla toiveita alueen kehittämisestä sekä kaavoituksen tarpeista. Alueen asukkaille, maanomistajille, elinkeinonharjoittajille ja vierailijoille suunnattu kysely on vastattavissa verkkosivulla ja kaavan verkkosivustolla.

Toivomme vastaukset ensisijaisesti sähköisen kyselyn kautta, mutta mikäli se ei ole mahdollista, saa paperilomakkeen kaupungintalon 3. kerroksen aulasta tai pyydettäessä postitettuna. Kerro toiveesi 18.12.2022 mennessä.

Linkki asukaskyselyyn