Hyppää sisältöön
Metsästyslupa on ennen kaikkea pääsylippu elämyksiin

Metsästysluvan ja koirankoulutusluvan ostaminen MobilePaylla

Metsästyslupia myydään kaikille voimassa olevan metsästyskortin omaaville henkilöille. Luvat ovat henkilökohtaisia.

MobilePaylla maksettaessa luvat astuvat voimaan heti. Etukäteen tietylle päivälle tulevan luvan voi ostaa Kajaani Infosta. Kaikki lupahinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %.

Linkki verkkosivustolle, josta löytyvät tarkemmat Kajaanin kaupungin metsästyslupaehdot ja ohjeet.

Valitse lupatyyppi, jonka haluat ostaa. Syötä luvan hinta € ja myymäläkoodi 65366 tai valitse myymäläluettelosta Kajaanin kaupunki, Metsästysluvat. Kirjoita pakollinen lisätieto kommenttikenttään; joko koirankoulutuslupa tai metsästyslupaa ostettaessa lupatyyppi: pienriista, lintulupa tai pienpedot.

Metsästysluvat

Pienriista
10 €/päivä, voimassa vuorokauden loppuun
40 €/viikko, voimassa 7. vuorokauden loppuun
120 €/kausi (1.8.–31.7.)
HUOM! Lupa ei sisällä metsäkanalintujen, vesilintujen, metsäkauriin, karhun, suden, ilveksen, ahman tai villisian metsästystä. Ei saaliskiintiötä.

Lintulupa
14 €/päivä, päivälupa metsäkanalintujen ja vesilintujen metsästykseen. Sisältää myös pienriista- ja pienpetoluvan. Saaliskiintiö yksi (1) lintu.

Pienpedot
10 €/kausi (1.8.–31.7.), kausilupa pienpetojen, rauhoittamattomien eläinten ja haitallisten vieraslajien pyyntiin. Ei saaliskiintiötä.

Alle 18-vuotiaiden luvan saa ilmaiseksi Kajaani Infosta, Mobilepaylla hinta on 0,10 €. Maksun kommenttikenttään lupatyyppi + alle 18.

Koirankoulutuslupa
5 €/koira/päivä, koiran kouluttaminen metsästyslohkoilla. Syötä luvan hinta koiramäärän mukaan. Lupa ostetaan vuorokausi kerrallaan

Aihealueet