Hyppää sisältöön
Kajaanin kaupungin avustushaku

Liikuntaseurojen kohdeavustukset ja tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävä tunnustuspalkinto haettavana

Liikuntaseurojen kohdeavustukset

Kajaanin kaupungin osallisuus- ja hyvinvointijaosto julistaa kajaanilaisten liikunta- ja urheiluseurojen haettaviksi seuraavat vuoden 2022 kohdeavustukset:

  • lasten ja nuorten liikunnan tukeminen,
  • vuokra-avustus ja
  • koulutusavustus.

Haku on avoinna 5.10.2022 klo 8.00 – 31.10.2022 klo 12.00. Sähköiset hakulomakkeet osoitteessa www.kajaani.fi/avustukset (Liikuntaseurojen avustukset ja palkitsemiset > Kohdeavustukset). Käsittelemme vain hakuajan sisällä saapuneet hakemukset.

Hakemuksia on mahdollista jättää myös paperisena, lomakkeita saa Kajaani Infosta (Pohjolankatu 13) ja kaupungin verkkosivuilta www.kajaani.fi/avustukset. Paperilomakkeet liitteineen palautetaan määräaikaan mennessä Kajaani Infoon: Kirjaamo, Avustukset, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani.

Tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävä tunnustuspalkinto

Osallisuus- ja hyvinvointijaosto ilmoittaa haettavaksi tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävän tunnustuspalkinnon vuodelle 2022. Tunnustuspalkintoa voivat hakea Kajaanissa toimivat urheiluseurat, yhdistykset ja yhteisöt, yritykset sekä eri tahot ja toimijat, jotka edistävät ja toteuttavat liikuntastrategian mukaista ja tasa-arvoiseen liikuntakulttuuriin tähtäävää toimintaa periaatteella ”Liikunta kuuluu kaikille”. Palkinnon suuruus on 400 euroa.

Haku on avoinna 5.10.2022 klo 8.00 – 31.10.2022 klo 12.00. Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset toimitetaan osallisuus- ja hyvinvointijaostolle osoitteeseen osallisuus@kajaani.fi.

Veli-Matti Karppinen
Osallisuus- ja hyvinvointijaoston puheenjohtaja

Lisätiedot (liikuntaseurojen kohdeavustukset)