Hyppää sisältöön
Kolme hymyilevää lasta

Lapsen oikeuksien viikon suunnittelu käynnistyi – kannustamme kajaanilaiset seurat, yhteisöt, yritykset ja organisaatiot mukaan

Kajaanin kaupungin eri toimijat ja muut yhteistyötahot kokoontuivat tällä viikolla suunnittelemaan 20.–26. marraskuuta 2023 vietettävän Lapsen oikeuksien viikon tapahtumakokonaisuutta.

Tänä vuonna Lapsen oikeuksien viikko tulee näkymään Kajaanissa monin eri tavoin ja luvassa on paljon erityisesti lapsille ja nuorille suunnattua ohjelmaa, tapahtumia ja tekemistä mm. kirjastossa, museoissa, teatterissa, Kaukavedessä ja Kaukametsässä. Lapsen oikeuksien viikko näkyy myös Kajaanin varhaiskasvatuksessa ja peruskouluissa.

Viikon aikana on luvassa mm. Lapsen ja nuorten kohtaaminen –seminaari, hyväntekeväisyyskonsertti, Lapset mukaan töihin -päivä, lastentapahtuma, lasten linnakierros ja paljon muuta. Ohjelma tarkentuu pitkin syksyä. Seuraa tiedotusta kaupungin verkkosivulla ja sosiaalisen median kanavilla.

Tule mukaan viettämään Lapsen oikeuksien viikkoa ja ilmoita tapahtumastasi Kainuun tapahtumakalenteriin

Olemme avanneet verkkosivuston kajaani.fi/lapsenoikeuksienviikko, johon tulemme kokoamaan Kainuun tapahtumakalenteriin (tapahtumienkainuu.fi) ilmoitetut Lapsen oikeuksien viikon tapahtumat Kajaanissa.

Kannustamme kaikkia kajaanilaisia yrityksiä, yhdistyksiä, seuroja ja organisaatioita järjestämään tapahtumia tai muutoin huomioimaan erityisesti lapset ja nuoret viikon aikana.

Ohjeet tapahtumien ilmoittajille

Tapahtumakalenteri

  • Ilmoita tapahtumastasi maksuttomasti osoitteessa tapahtumienkainuu.fi 
  • Kohdista sisältöön kategoria “Lapsen oikeuksien viikko” 
  • Kaikki tapahtumakalenteriin ilmoitetut Lapsen oikeuksien viikon tapahtumat näkyvät automaattisesti myös kaupungin verkkosivulla ja paikallislehtien tapahtumissa.

Kajaanin kaupungin verkkosivut

Lapsen oikeuksien viikon tapahtumat/tekemiset tulevat näkymään kaupungin verkkosivustolla, johon nousevat myös kaikki tapahtumakalenteriin ilmoitetut tapahtumat. Mikäli haluat sivustolle jonkun noston/linkin lisättäväksi (sellainen, joka ei ole tapahtumakalenterissa), niin toimita aineisto alla olevan ohjeen mukaan:

  • Kuvan koko 1920×1280 px
  • Lyhyt kuvausteksti
  • Mahdollinen linkki
  • Lähetä aineisto osoitteeseen viestinta@kajaani.fi ja lisää viestin aiheeksi Lapsen oikeuksien viikko Kajaanissa.

Sosiaalinen media

Tiedottaessanne Lapsen oikeuksien viikosta sosiaalisen median kanavillanne, käytättehän hashtagejä

#LapsenOikeuksienViikkoKajaani
#Kajaani
#LapsenOikeudet
#SaanVoidaHyvin
#SaatVoidaHyvin

Voit halutessasi myös tägätä Kajaanin kaupungin –sometilin (IG: @kajaanin_kaupunki), jolloin voimme nostaa postauksia esille myös kaupungin kanavien kautta.

Valtakunnallinen näkyvyys

Ilmoittaudu mukaan ja voit myös hyödyntää viestinnässäsi valtakunnallisia Lapsen oikeuksien viikon viestintämateriaaleja.

 

Lasten ja nuorten kaupunki on yksi Kajaanin kaupungin strategian kolmesta teemasta. Osana strategiatyötä haluamme tuoda esille lasten ja nuorten oikeuksia sekä kannustaa kaupungin eri yksiköt, yritykset, yhteisöt ja seurat mukaan huomiomaan lapset ja nuoret toiminnassaan. Meille on tärkeää, että lasten ja nuorten on hyvä kasvaa Kajaanissa. 

Yhteystiedot