Hyppää sisältöön
Kolme hymyilevää lasta

Lapsen oikeuksien viikko Kajaanissa 20.-26.11.2023

Lapsen oikeuksien viikolla Kajaanissa huomion keskipisteenä ovat erityisesti lapset, nuoret ja lapsiperheet. Viikon aikana luvassa on monenlaista tapahtumaa ja tekemistä.

Lapsen oikeuksien viikko on vuosittain järjestettävä kansainvälinen teemaviikko, jonka tavoitteena on edistää YK:n lapsen oikeuksien sopimuksen tunnettuutta erityisesti lasten ja nuorten parissa. Teemaviikkoon liittyy useita erilaisia kampanjoita, tapahtumia ja aktiviteetteja.

Tutustu: lapsenoikeudet.fi

ke 22.11.2023 klo 12-16 Lapsen ja nuoren kohtaaminen 2023 -seminaari

Mannerheimin Lastensuojeluliiton Kainuun piiri järjestää Lapsen ja nuoren kohtaaminen 2023 -seminaarin Kaukametsän Kouta-salissa ke 22.11.2023 klo 12-16. Teemana on Lapsen oikeudet ja Lapsivaikutusten arviointi.

Seminaari on tarkoitettu kaikille luottamushenkilöille, viranhaltijoille, päätöksentekijöille Kainuun hyvinvointialueella, kunnissa, seurakunnissa ja on avoin myös muille kiinnostuneille.

Ilmoittaudu mukaan 15.11. mennessä ja katso seminaarin ohjelma (avautuu uudessa välilehdessä)

PE 24.11.2023 Osallistu Lapset mukaan töihin -päivään

Voisiko sinun työpaikkasi tarjota lapsille mahdollisuuden tutustua työpaikan toimintaan?

Moni lapsi ei välttämättä tiedä, mitä vanhempi, kummi, isovanhempi, lähiaikuinen tai isosisarus tekee työkseen. Lapsen on kuitenkin hyvä tietää, missä aikuiset tekevät töitä, mitä työnteko on ja millaisia erilaisia ammatteja on olemassa.

Maksuton Lapset mukaan töihin -päivä tarjoaa työpaikoille mahdollisuuden nostaa esiin eri ikäisten lasten ääntä. Päivän voi toteuttaa monin eri tavoin.

Lue lisää: www.lapsetmukaantöihin.fi 

Ilmoita työpaikkasi mukaan (avautuu uudessa välilehdessä)