Hyppää sisältöön
Markkinakatu on kaikenikäisten kohtaamispaikka

Kajaanin Markkinakadun myyntipaikkavarausten sähköinen haku alkaa

Markkinakadun myyntipaikkojen sähköinen haku alkaa keskiviikkona 9.6.2021 klo 8 ja päättyy 10.7.2021 markkinakadun päättyessä. Hakulinkki löytyy www.kajaani.fi/markkinakatu verkkosivulta. Kajaanin kaupunki seuraa aktiivisesti kesäkuun aikana THL:n ja Pohjois-Suomen aluehallintoviraston ohjeita kokoontumisiin ja tapahtumien järjestämiseen liittyen. Markkinakadulla liikkuessa ja myyntikojuilla vieraillessa kesäkulkijoiden tulee huomioida edelleen turvavälien toteutuminen sekä välttää ruuhkien syntymistä. Myyntikojuilla on saatavilla käsidesiä ja suosittelemme katualueilla maskien käyttöä.

Myyntipaikkojen sijoittelussa olemme ottaneet huomioon terveysturvallisuuden näkökulmat ja katualueet rakentuvat aiempia vuosia väljemmin. Tämä tarkoittaa, että myyntipaikkoja on totuttua vähemmän. Kauppakadun uudet viheralueet ja Raatikeskuksen rakentuminen tuovat uutta ilmettä markkinakadulle vaikuttaen osaltaan myös myyntipaikkojen sijoitteluun.

Sähköiset myyntipaikat sijaitsevat edelleen Raatihuoneentorin ja Kirkkokadun välisellä katualueella sekä Kauppatorilla. Myyntipaikkavarauksia voi tehdä myös Kauppatorille. Raatihuoneentorin ruokakojujen määrää on vähennetty vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi. Istumapaikat virkistysalueineen sijoitetaan myyntipaikan viereen tai eteen.

Markkinakatu on avoinna keskiviikkona 7.7. klo 10-18, torstaina 8.7. ja perjantaina 9.7. klo 9-18 ja lauantaina 10.7. klo 9-16.

Tule vain terveenä paikan päälle, markkinakadulla tavataan!

Kajaanin kaupunkitapahtumakysely

Kajaanin kaupunki tiedusteli kyselyllä kuntalaisten mielipiteitä kaupunkitapahtumista. Kyselyyn vastasi 145 henkilöä ja tiedotamme tuloksista myöhemmin. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvoimme 10 kappaletta I Love Kajaani -kasseja. Arvontapalkinnon saajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kajaanin kaupunki kiittää kyselyyn osallistuneita ja toivottaa turvallista tapahtumarikasta kesää!

Lisätietoja Satu Pyykkönen tapahtumasihteeri, p. 044 7100 058 satu.pyykkonen(at)kajaani.fi