Hyppää sisältöön
Markkinakatu on kaikenikäisten kohtaamispaikka

Kajaanin Markkinakatu

Markkinakatua ei järjestetä kesällä 2021

Kajaanin kaupunki on päättänyt perua Kauppakadulle sijoittuvan Markkinakatu -tapahtuman 7.–10.7.2021.

Koronakoordinaatioryhmä totesi 29.6.2021 kokouksessaan, että Kajaanin kaupunki on edelleen kiihtymisvaiheessa. Koronan ilmaantuvuus Kainuussa on maan korkein. Koordinaatioryhmän ohjeiden mukaisesti Kajaaniin suuntautuvaa matkailua ei suositella, mikäli siihen liittyy matkaseurueen ulkopuolisia kontakteja. Suositukset ovat voimassa 6.7.2021 saakka.

”Markkinakadulle olisi tulossa myyjiä ympäri Suomea. Vaikka noudatamme tarkasti viranomaisten ohjeita, on lähikontaktien välttämisen valvonta markkinakadulla mahdotonta tapahtuman luonteen vuoksi. Valitettavasti joudumme perumaan tapahtuman myös tämän kesän osalta”, sanoo kaupunginjohtaja Jari Tolonen. ”Suuntaamme katseemme kuitenkin jo tulevaisuuteen. Kun koronatilanne helpottaa, niin ehkäpä voimme järjestää esimerkiksi kekrimarkkinat tai jotain muuta tapahtumaa”, jatkaa Jari Tolonen.

Markkinakadun myyntipaikat

 • Markkinakadun myyntipaikkojen yleinen haku on avoinna klo 8.00 9.6. – 10.7.2021 välisen ajan. Kaupunki seuraa vallitsevaa koronavirusepidemia -tilannetta ennen haun avaamista.

  Myyntipaikat varataan ja maksetaan ensisijaisesti sähköisen varauspalvelun kautta. Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta, jonka voit luoda varauspalvelussa klikkaamalla Kirjaudu sisään painiketta sivun yläreunasta. Käyttäjätunnuksen luontia varten tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Aiemmin tehdyn myyntipaikkavarauksen yhteydessä luodut käyttäjätunnukset ovat voimassa olevia. Varaus maksetaan verkkopankkimaksuna. Maksuaikaa on neljä tuntia varauksen tekemisen aloittamisesta.

 • Raatihuoneentorin ja markkinakadun myyntipaikan 4 vrk:n hinta on 110 € ja sähköllä varustetun paikan hinta on 120 €. Kauppatorin myyntipaikan hinta markkinakadun aikana on 60 € 4vrk.

 • 3,0 x 4,0 m
  3,0 x 3,0 m
  2,5 x 4,0 m

  Myyntipaikkojen sijoittelu ei ole voimassa oleva vuoden 2021 markkinakadulla!
  Myyntipaikat sijoitetaan aiemmista vuosista poiketen huomattavasti väljemmin. Markkinakadun myyntipaikkakartta julkaistaan 9.6.2021 klo 8.00.

  Myyntipaikat 87 – 112, A1 – 16, Raatihuoneentori – Kirkkokatu alue
  sähköiset myyntipaikat ovat ensisijaisesti varattavissa ruokayrittäjien käyttöön. Sähköpaikat ovat varattuja ensisijaisesti ruokayrittäjien käyttöön.

  Myyntipaikat 41 – 92 Kirkkokatu – Koivukoskenkatu alue
  myyntipaikat ovat vapaasti varattavissa erilaista tuotemyyntiä varten. Alueella ei ole sähköpaikkoja.

  Myyntipaikat 1 – 46 Koivukoskenkatu – Lönnrotinkatu alue
  myyntipaikat ovat vapaasti varattavissa erilaista tuotemyyntiä varten. Alueella ei ole sähköpaikkoja.

 • 3,0 x 4,0 m

  Yhteydenotot: torivalvoja Joni Kinnunen p. 044 710 0290

 • Raatihuoneentorin esiintymislavan ohjelma julkaistaan myöhemmin.