Hyppää sisältöön
Markkinakatu on kaikenikäisten kohtaamispaikka

Kajaanin Markkinakatu

Markkinakatu järjestetään vuosittain aina heinäkuun alussa.

Markkinakatu on perinteisesti sijoittunut Kajaanin Runoviikon ja Eino Leinon syntymäpäivän 6.7. aikoihin. Markkinakatu järjestetään 6.-9.7.2022.

 

Markkinakadun myyntipaikat

 • Myyntipaikat varataan ja maksetaan ensisijaisesti sähköisen varauspalvelun kautta. Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta, jonka voit luoda varauspalvelussa klikkaamalla Kirjaudu sisään painiketta sivun yläreunasta. Käyttäjätunnuksen luontia varten tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Aiemmin tehdyn myyntipaikkavarauksen yhteydessä luodut käyttäjätunnukset ovat voimassa olevia. Varaus maksetaan verkkopankkimaksuna. Maksuaikaa on neljä tuntia varauksen tekemisen aloittamisesta.

 • Raatihuoneentorin ja markkinakadun myyntipaikan 4 vrk:n hinta on 110 € ja sähköllä varustetun paikan hinta on 120 €. Kauppatorin myyntipaikan hinta markkinakadun aikana on 60 € 4vrk.

 • 3,0 x 4,0 m
  3,0 x 3,0 m
  2,5 x 4,0 m

  Myyntipaikkojen sijoittelu markkinakadulla
  Myyntipaikat sijoitetaan aiemmista vuosista poiketen huomattavasti väljemmin. Markkinakadun myyntipaikkakartta julkaistaan kesäkuussa.

  Myyntipaikat 87 – 112, A1 – 16, Raatihuoneentori – Kirkkokatu alue
  sähköiset myyntipaikat ovat ensisijaisesti varattavissa ruokayrittäjien käyttöön. Sähköpaikat ovat varattuja ensisijaisesti ruokayrittäjien käyttöön.

  Myyntipaikat 41 – 92 Kirkkokatu – Koivukoskenkatu alue
  myyntipaikat ovat vapaasti varattavissa erilaista tuotemyyntiä varten. Alueella ei ole sähköpaikkoja.

  Myyntipaikat 1 – 46 Koivukoskenkatu – Lönnrotinkatu alue
  myyntipaikat ovat vapaasti varattavissa erilaista tuotemyyntiä varten. Alueella ei ole sähköpaikkoja.

 • 3,0 x 4,0 m

  Yhteydenotot: torivalvoja Joni Kinnunen p. 044 710 0290

 • Raatihuoneentorin esiintymislavan alustava ohjelma julkaistaan Oma Kajaani -lehden yhteydessä keväällä. Tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.