Hyppää sisältöön
Markkinakatu on kaikenikäisten kohtaamispaikka

Kajaanin Markkinakatu

Vuoden 1983 pienimuotoinen ja kodikas Kajaanin Markkinakatu tapahtuma on kasvanut ja saanut lisää innostuneita myyjiä ja kävijöitä. Kajaanin kaupungin kesätapahtumiin kuuluva Markkinakatu järjestetään 38. kerran 7. – 10.7.2021. Perinteinen markkinakatu lukuisine myyjineen tarjoaa menoa ja meininkiä Kajaanin Runoviikon aikaan herättäen kaupungin keskustan kesäeloon.

Myyntipaikkoja on noin 120, joista osa on sähköpaikkoja. Sähköpaikat sijaitsevat Raatihuoneentorin ja Raatihuoneentori – Kirkkokatu alueella sekä Kauppatorilla. Tälle alueelle sijoittuvat poliittiset puolueet ja ruokakojut. Ruokakojujen istumapaikat sijoitetaan joko myyntikojun viereen tai eteen. Myyntikojuja pitävät yritykset, yhteisöt ja järjestöt sekä yksityiset henkilöt. Mukana on Kauppakadun kivijalkayrittäjiä ja kauppiasyhdistyksen jäsenyrityksiä. Markkinakadulle tulevat myyntituotteet ovat odotettuja ja kirjo on laaja.

Kirkkokatu – Koivukoskenkatu ja Koivukoskenkatu – Lönnrotinkatu alueet myyntikojuineen säilyvät ennallaan. Koivukoskenkatu – Kirkkokatu välillä myyntikojut sijoittuvat edelleen keskelle katua, takaseinät vastakkain.

Raatihuoneentorin ja Kauppatorin esiintymislavat ovat avoinna Markkinakadun aikana myös erilaisten toimijoiden oman ohjelman esittämiseen.
Tervetuloa tarjoamaan ohjelmaa kesäkulkijoille!

Markkinakadun aikataulu

Markkinakatu on avoinna keskiviikosta lauantaihin.

ke       klo 10.00 – 18.00
to, pe klo 9.00 – 18.00
la        klo 9.00 – 16.00

Markkinakadun myyntipaikat

 • Markkinakadun myyntipaikkojen yleisen haun avaamista on suunniteltu kesäkuun alkuun. Kaupunki seuraa vallitsevaa koronavirusepidemia -tilannetta ennen haun avaamista.

  Myyntipaikat varataan ja maksetaan ensisijaisesti sähköisen varauspalvelun kautta. Varauksen tekeminen edellyttää käyttäjätunnusta, jonka voit luoda varauspalvelussa klikkaamalla Kirjaudu sisään painiketta sivun yläreunasta. Käyttäjätunnuksen luontia varten tarvitset voimassa olevan sähköpostiosoitteen. Aiemmin tehdyn myyntipaikkavarauksen yhteydessä luodut käyttäjätunnukset ovat voimassa olevia. Varaus maksetaan verkkopankkimaksuna. Maksuaikaa on neljä tuntia varauksen tekemisen aloittamisesta.

 • Raatihuoneentorin ja markkinakadun myyntipaikan 4 vrk:n hinta on 110 € ja sähköllä varustetun paikan hinta on 120 €. Kauppatorin myyntipaikan hinta markkinakadun aikana on 60 € 4vrk.

 • 3,0 x 4,0 m
  3,0 x 3,0 m
  2,5 x 4,0 m

  Myyntipaikat 87 – 112, A1 – 16, Raatihuoneentori – Kirkkokatu alue
  sähköiset myyntipaikat ovat ensisijaisesti varattavissa ruokayrittäjien käyttöön. Sähköpaikat ovat varattuja ensisijaisesti ruokayrittäjien käyttöön.

  Myyntipaikat 41 – 92 Kirkkokatu – Koivukoskenkatu alue
  myyntipaikat ovat vapaasti varattavissa erilaista tuotemyyntiä varten. Alueella ei ole sähköpaikkoja.

  Myyntipaikat 1 – 46 Koivukoskenkatu – Lönnrotinkatu alue
  myyntipaikat ovat vapaasti varattavissa erilaista tuotemyyntiä varten. Alueella ei ole sähköpaikkoja.

 • 3,0 x 4,0 m

  Yhteydenotot: torivalvoja Joni Kinnunen p. 044 710 0290

 • Raatihuoneentorin esiintymislavan ohjelma julkaistaan myöhemmin.