Hyppää sisältöön

Kajaanin kaupungin järjestämät loppuvuoden tapahtumat

Joulumarkkinat

Kajaanin kaupunki järjestää Kajaanin Kauppatorilla perinteiset joulumarkkinat 10.–11.12.2021. Markkinat ovat avoinna perjantaina klo 8.00–18.00 ja lauantaina klo 8.00–14.00.

Joulurauhan julistus

Kajaanin kaupungin perinteinen joulurauhan julistus on Kajaanin Raatihuoneentorilla perjantaina 24.12.2021 klo 11.40 alkaen. Ohjelmassa on Kajaanin Mieslaulajien kuoroesitys ja käräjätuomari Anne Moilanen julistaa joulurauhan.

Uuden vuoden vastaanotto

Uudenvuoden vastaanotto järjestetään tänä vuonna Kajaanihallin ja Kaupunginlammen alueella 31.12.2021 klo 19.40 alkaen. Uuden vuoden vastaanoton aloittaa Kajaanin Mieslaulajien kuoroesitys, jonka jälkeen kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eila Aavakare. Tervehdyspuhetta voi seurata Kajaanihallin Kaupunginlammen puoleisen porrasalueen läheisyydessä.

Suomen Ilotulitus Oy toteuttaa uuden vuoden ilotulituksen noin klo 20.00 Kaupunginlammen Makkolanpuoleiselta ranta-alueelta, Tulevaisuus muistomerkin läheisyydestä.  Omien ilotulitteiden tuonti tapahtuma-alueelle on kielletty.

Tiedote aiheesta: Kajaanin uuden vuoden vastaanottopaikka on siirtynyt

Huomioi terveysturvallisuus tapahtumissa (kasvomaski, turvavälit ja käsihygienia)

Kaupunki muistuttaa, että käyttämällä kasvosuojainta, huomioimalla turvavälit sekä huolehtimalla hyvästä käsi- ja yskimishygienian estämme koronavirustilanteen pahentumista alueellamme. Toimitaan yhdessä vastuullisesti ja liikutaan julkisilla paikoilla vain täysin terveenä.

Muutokset ovat mahdollisia. Tapahtuman toteuttamisessa huomioidaan vallitsevat koronaohjeistukset.

Linkki Kajaanin kaupungin verkkosivuston koronainfo sivustolle, jonne on koottu ajankohtaista tietoa koronavirustilanteesta, palveluista ja toimintaohjeista Kajaanissa.

Linkki Kainuun soten koronainfo sivustolle

Linkki Kajaanin kaupungin Facebook sivustolle

Lisätietoja
Markkinat, Joni Kinnunen torivalvoja Kajaanin kaupungin katu ja puistoyksikkö p. 044 7100 290
Tapahtumat, Satu Pyykkönen tapahtumasihteeri Kajaanin kaupungin elinvoimapalvelut p. 044 7100 058.