Hyppää sisältöön
Ilotulitus Kajaaninjoen yllä

Kajaanin uuden vuoden vastaanottopaikka on siirtynyt

Uuden vuoden vastaanoton järjestämispaikka on siirtynyt. Vastaanotto järjestetään Kajaanihallin ja Kaupunginlammen alueella perjantaina 31.12.2021 klo 19.40 alkaen. Uuden vuoden vastaanoton aloittaa Kajaanin Mieslaulajien kuoroesitys, jonka jälkeen kaupungin tervehdyksen tuo kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Eila Aavakare. Tervehdyspuhetta voi seurata Kajaanihallin Kaupunginlammen puoleisen porrasalueen läheisyydessä.

Suomen Ilotulitus Oy toteuttaa uuden vuoden ilotulituksen noin klo 20.00 Kaupunginlammen Makkolanpuoleiselta ranta-alueelta, Tulevaisuus muistomerkin läheisyydestä. Omien ilotulitteiden tuonti tapahtuma-alueelle on kielletty.

Linnanvirtaan on jäänyt talvehtimaan noin 300 sorsaa ja 30 joutsenta. Kaupunki toivoo, että lintujen elinolosuhteet säilyvät rauhallisena uuden vuoden aattona. Kaupunkilaisten toivotaan huomioivan, ettei ilotulituksia toteuteta Linnanvirran läheisyydessä Kajaaninjoen Rantapuiston ja Teppanan puoleisilta alueilta.

Kajaanin kaupunki muistuttaa kasvosuojainten käytöstä ja turvaohjeiden noudattamisesta

Kaupunki muistuttaa, että käyttämällä kasvosuojainta, huomioimalla turvavälit sekä huolehtimalla hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta estämme koronavirustilanteen pahentumista alueellamme. Toimitaan yhdessä vastuullisesti ja jokainen huolehtii omalta osaltaan terveysturvallisuuden toteutumisesta tapahtumassa. Tullaan paikan päälle vain täysin terveenä.

Linkki Kajaanin kaupungin verkkosivujen koronainfo sivustolle, jonne on koottu ajankohtaista tietoa koronavirustilanteesta, palveluista ja toimintaohjeista Kajaanissa.

Linkki Kajaanin kaupungin Facebook sivustolle

Linkki Kainuun soten koronainfo sivustolle

Lisätietoja tapahtumat, Satu Pyykkönen tapahtumasihteeri Kajaanin kaupungin elinvoimapalvelut p. 044 7100 058.