Hyppää sisältöön
Kajaanin kaupungin avustushaku

Kajaanin kaupungin avustukset ovat haettavana

Liikuntaseurojen avustukset

Osallisuus- ja hyvinvointijaosto julistaa kajaanilaisten liikunta ja urheiluseurojen haettaviksi kohdeavustuksina jaettavat vuoden 2021 toimintaan perustuvat seuratuet: lasten ja nuorten liikunnan tukeminen, vuokra-avustus ja koulutusavustus.

Hakuaika on 29.10.2021 klo 15.00 saakka. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

Korona-avustus kulttuuri- ja liikuntayhteisöille

Osallisuus- ja hyvinvointijaosto julistaa haettavaksi kertaluontoisen korona-avustuksen niille kajaanilaisille kulttuuri- ja liikuntayhteisöille, joiden tulot ovat merkittävästi vähentyneet koronapandemian rajoitusten vuoksi 17.3.2020 lähtien. Tuki voi enimmillään olla 3 000 € hakijaa kohti. Avustus on tarkoitettu yhteisön toiminnan jatkumisen turvaamiseen koronapandemian aiheuttamien taloudellisten vaikeuksien osalta. Kevään 2021 haussa jätetyt hakemukset otetaan huomioon.

Haku on avoinna 1.-29.10.2021 klo 15.00 saakka. Myöhästyneitä hakemuksia ei oteta huomioon.

Hakeminen

Tutustu avustuksien myöntämisen ehtoihin ja hae avustusta ensisijaisesti verkkosivujen kautta löytyvän sähköisen hakulomakkeen kautta.

Hakemuksia on mahdollista jättää myös paperisena, lomakkeita saa kaupungin verkkosivulta. Paperilomakkeet liitteineen palautetaan osoitteella Kajaanin kaupungin kirjaamo, Avustukset, Pohjolankatu 13, 87100 Kajaani.

Tutustu järjestöjen, yhdistysten ja yhteisöjen avustuksiin

Lisätiedot