Hyppää sisältöön
Balettitanssijat esiintyvät tanssinäytöksessä

Säännöt

  • Uuden tanssioppilaan ilmoittautuminen Kainuun musiikkiopiston Ballet Kaukametsään tapahtuu osoitteessa kainuu.eepos.fi. Oppilaat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

  • Uusilla oppilailla on mahdollisuus kokeilla tanssiharrastusta kaksi kertaa. Jos oppilas näiden kokeilukertojen jälkeen ei halua jatkaa tanssia, tulee siitä ilmoittaa välittömästi tanssinopettajalle tai musiikkiopiston toimistoon. Nämä kokeilukerrat eivät koske vanhoja oppilaita! Mikäli oppilas ei osallistu kevätlukukauden tunneille, asiasta tulee ilmoittaa sähköpostilla musiikkiopiston toimistoon ennen syyslukukauden päättymistä. Mikäli ilmoitusta ei ole tehty, peritään oppilaalta/huoltajalta koko kevään oppilasmaksu käyttämättömästä oppilaspaikasta, vaikka oppilas ei osallistuisikaan kevätlukukauden tunneille.

  • Pyydettyjä henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti ja ainoastaan laskutuksessa. Kaikki luottamukselliset tiedot hävitetään heti, kun oppilas lopettaa opintonsa. Kesken lukukauden lopettaneiden oppilaiden oppilasmaksuja ei palauteta.

  • Sairaudesta johtuvat poissaolot voidaan hyvittää niin, että oppilas osallistuu saman lukukauden aikana muille oman tasonsa tai helpomman tason tunneille. Matkoista tai omavalintaisista syistä johtuvia poissaoloja ei hyvitetä rahassa. Huoltajaan otetaan yhteyttä, mikäli oppilaalle kertyy kaksi selvittämätöntä poissaoloa peräkkäin. Tanssitunneille pyritään hankkimaan sijainen varsinaisen opettajan sairastuessa.

  • Kaikki oppilaat on vakuutettu Kainuun musiikkiopiston toiminnoissa (tunnit ja niihin liittyvät näytökset) tapahtuvien tapaturmien varalta. Kannattaa siitä huolimatta pitää voimassa myös oma vapaa-ajan vakuutus. Opettajat ovat vastuussa oppilaista vain tanssitunnin ajan. Pieniä lapsia ei saa jättää ilman huoltajan valvontaa pukuhuoneisiin tai käytäville. Kainuun musiikkiopisto ei vastaa toimitiloihin unohtuneista tai sieltä kadonneista tavaroista. Tuntiperuutuksen sattuessa Kainuun musiikkiopisto ei vastaa turhasta tunnille tulosta, jos oppilaan yhteystiedot eivät ole ajan tasalla Eepoksessa.

  • Kainuun musiikkiopistolla on oikeus tunti- ja opettajamuutoksiin. Noudatamme 1.8.2018 voimaan tullutta taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opetussuunnitelmaa. Tunnit alkavat ja päättyvät lukujärjestyksessä mainittuina aikoina ja ne sisältävät läsnäolotarkistuksen. Löytötavaroista voi tiedustella opettajalta tai vahtimestarilta. Kellot ja korut säilytetään vahtimestarin tilassa. Tanssisalissa liikutaan vain sisäkäyttöön tarkoitetuilla tossuilla. Kaikilla tunneilla hiukset on sidottu kiinni. Purukumit, karkit ja korut jätetään pois tunneille tultaessa. Pukuhuoneet on tarkoitettu vain oppilaille. Matkapuhelimet on suljettava tai laitettava äänettömälle tanssituntien ajaksi.