Hyppää sisältöön

Muskarin lukuvuosiopas

 • Syyslukukausi alkaa ma 15.8.2022 ja päättyy ma 19.12.2022.

  Kevätlukukausi alkaa ma 9.1.2023 ja päättyy to 25.5.2023.

  Lomat lukuvuoden aikana:

  Syysloma 17.-21.10.2022 (viikko 42)

  Vapaapäivä 5.12.2022

  Itsenäisyyspäivä 6.12.2022

  Joululoma 20.12.2022 – 5.1.2023

  Loppiainen 6.1.2023

  Talviloma 6. – 10.3.2023 (viikko 10)

  Pääsiäinen 7. – 10.4.2023

  Vappu 1.5.2023

  Helatorstai 18.5.2023

 • Lukukausimaksu on 95 €/lapsi (sisältää materiaalimaksun). 30 minuutin vauvamuskaritunnin lukukausimaksu on 65 €.

  Alennus (30 €) pääaineesta annetaan samassa taloudessa asuvalle perheenjäsenelle, joka on myös oppilaana Kainuun musiikkiopistossa. Oppilas voi saada alennuksen mistä tahansa oppiaineesta vain yhden kerran. Ensimmäinen maksaa täyden lukukausimaksun ja toiset saavat alennuksen. Huoltajan on itse ilmoitettava opiskelevat perheenjäsenet ilmoittautumisen yhteydessä, jotta voimme ottaa alennuksen huomioon. Emme huomioi jälkikäteen tehtyjä ilmoituksia maksuissa. Alennus ei koske kuoroja eikä orkesteritoimintaa

 • Laskun sisällöstä vastaa musiikkiopisto, mutta muista laskutukseen liittyvistä asioista Sarastia Oy. Lukukausimaksut pyritään laskuttamaan lukukausien puolivälissä.

  Alaikäisen eli alle 18-vuotiaan oikeustoimikelpoisuus on rajallinen, eikä hän voi ilman huoltajansa suostumusta tehdä velkasopimuksia. Lukukausimaksu ohjautuu ensisijaiselle huoltajalle, jonka ilmoitatte Eepoksessa. Maksajana voi olla ainoastaan lapsen huoltaja. Mikäli lukukausimaksun maksaa joku muu kuin huoltaja, se on perheen sisäinen asia. Laskutukseen liittyvissä asioissa, esimerkiksi eräpäiväsiirrot, voitte ottaa yhteyttä Sarastiaan sähköisesti osoitteessa asiakaspalvelu.sarastia.fi ja siellä kohta ”Kysy tai ilmoita laskuun liittyen” -lomake.

 • Henkilötietolain (523/99) 13§:n ja tietosuojavaltuutetun ohjauksen mukaan henkilötunnusta saa käsitellä muun muassa laissa säädetyn tehtävän suorittamiseksi, luotonannossa ja saatavan perimisessä. Henkilötietolaki oikeuttaa henkilötunnuksen käsittelyyn silloin, kun palvelun käyttämisestä laskutetaan. Pyydettyjä tietoja käsitellään luottamuksellisesti eikä niitä luovuteta ulkopuolisille.

 • Kajaanin muskariin on suora puhelinnumero 044 710 0279. Pyydämme, että ilmoitatte tähän numeroon muskarilaisten mahdollisista poissaoloista. Otattehan huomioon, että opettaja ei vastaa puhelimeen tunnin aikana.

  Marjukkaisten, soitinkarusellin ja soitinvalmennuksen oppilaiden poissaoloista voi ilmoittaa suoraan omalle opettajalle, musiikkiopiston toimistoon toimiston aukioloaikana tai muuna aikana vahtimestarille.

 • Jos oppitunteja peruuntuu opettajasta johtuvista syistä, oppilaalla on kaksi omavastuukertaa lukukaudessa. Tämä tarkoittaa sitä, että vasta kolmas (ja sitä seuraavat) oppitunnin peruuntuminen korvataan anomuksesta lukukauden päättyessä. Hyvitys huomioidaan ensisijaisesti seuraavassa laskussa.

  Opettajasta johtuvat tuntien perumisilmoitukset lähetetään tekstiviestillä vanhemman matkapuhelimeen. Huolehtikaa, että Eepoksessa on ajan tasalla oleva puhelinnumero.

 • Kaikilla uusilla oppilailla on mahdollisuus jäädä pois opetuksesta kahden peräkkäisen opetustunnin jälkeen ilman siitä aiheutuvaa lukukausimaksua. Lopettamisesta on ilmoitettava välittömästi tutustumiskertojen jälkeen. Mikäli oppilas lopettaa opiskelun tämän jälkeen kesken lukukauden, on hän velvollinen maksamaan koko lukukausimaksun.

  Entisten jatkavien oppilaiden on ilmoitettava lopettamisesta viimeistään kahden ensimmäisen opetusviikon aikana, jolloin perimme maksun näiltä kahdelta viikolta. Myöhemmin lopettaneilta oppilailta perimme koko lukukausimaksun.

  Muskarin lopettamisesta ilmoitetaan aina opettajan lisäksi myös musiikkiopiston toimiston sähköpostiin musiikkiopisto@kajaani.fi tai
  puh. 044 710 0934. Lopettamispäiväksi merkitään ilmoituspäivämäärä.

 • Jatkoilmoittautuminen (jatkan/lopetan) seuraavalle lukuvuodelle tehdään keväisin saamillanne käyttäjätunnuksilla osoitteessa kainuu.eepos.fi kohdasta ”Minulla on tunnukset”. Ilmoitamme ajankohdasta sähköpostilla.