Hyppää sisältöön
Nokipannukahvit luonnossa nuotion äärellä

Osallistu ja kerro elämästä Kajaanissa

Näytä tai kerro kuinka Kajaanin aikavyöhykkeellä eletään

Kajaanin aikavyöhykkeellä sinulla on kaksi tuntia enemmän aikaa. Miten sinä käytät aikasi? Merkitseekö ylimääräinen aika sinulle arjen mukavuutta, vai käytätkö sen luomalla uutta? Kahdessa tunnissa voi tapahtua paljon. Mitä se tarkoittaa juuri sinun elämässäsi?

Kajaani 26/7 auttaa nostamaan esiin Kajaanin ainutlaatuisen vetovoiman. Jaa rakkautesi Kajaania kohtaan käyttämällä aihetunnisteita #kajaaninaikavyöhyke ja #kajaani267 ja näytä mitä elämä Kajaanissa voi olla. Voit myös hyödyntää tuottamaamme sisältöä vaikkapa rekrytoinnin apuna tai oppilaitosten tai organisaatiosi markkinoinnissa.

Näin osallistut

Kajaanilainen

Kerro, mitä elämäsi Kajaanissa sinulle mahdollistaa! Mitä lyhyet välimatkat ja ruuhkattomuus sinulle tarkoittavat? Voit kertoa ja jakaa kuvia elämästäsi Kajaanissa sosiaalisessa mediassa aihetunnisteilla #kajaaninaikavyöhyke ja #kajaani267. Lataa sivun lopusta sometarrat postaukseesi!

Yritys, yhdistys tai harrasteseura

Etsitkö uusia osaajia? Lisää kajaani.fi/267 -sivun linkki yrityksesi kotisivuille kertomaan elämästä Kajaanissa. Millaista on toimia Kajaanin aikavyöhykkeellä ja millaisia mahdollisuuksia se tarjoaa? Kompakti kaupunki, upea luonto ja kajaanilaiset ihmiset tekevät toiminnasta omanlaistaan. Kerro siitä muillekin aihetunnisteilla #kajaaninaikavyöhyke ja #kajaani267. Lataa sivun lopusta sometarrat postaukseesi!

Koulu tai oppilaitos

Kajaani on monien mahdollisuuksien opiskelukaupunki. Mitä kaikkea teillä on tarjolla? Kerro suuntautumisvaihtoehdoista, projekteista ja elämästä kampuksilla! Miltä opiskeluaika Kajaanin aikavyöhykkeellä voi näyttää? Kerro siitä aihetunnisteilla #kajaaninaikavyöhyke ja #kajaani267. Lataa sivun lopusta sometarrat postaukseesi!

 

Käytä sosiaalisen median aihetunnisteita #kajaani267 ja #kajaaninaikavyöhyke

Lataa sometarrat tästä

Ota kuva elämästä Kajaanin aikavyöhykkeellä, postaa se someen ja lisää kuvaasi tarra! Näin tarrat ovat kuin leimoja passissa. Voit myös hyödyntää sosiaalisen median kanavilta #kajaani267 -aihetunnisteella löytyviä GIF-tarroja.

Kuva Lataa

Täällä ehdin – Kajaani 26/7-sometarra

Kuva Lataa

Paikkamerkki – Kajaani 26/7-sometarra

Kuva Lataa

Fiilismittari – Kajaani 26/7-sometarra

Kuva Lataa

Sykemittari – Kajaani 26/7-sometarra

Kuva Lataa

I love Kajaani_neliö-sometarra

Kuva Lataa

I love Kajaani_vaaka-sometarra