Hyppää sisältöön
Sinisellä pohjalla teksti: "At home in Kainuu"

Tukea yritysten kansainvälisiin rekrytointeihin Kainuussa

Kajaanin kaupungin kansainvälisten palveluiden TOPPA-hanke toteuttaa asettautumispalveluita ulkomaisille työntekijöille, opiskelijoille ja heidän perheilleen. Asettautumispalvelut parhaimmillaan silottavat ulkomaisen asiantuntijan integroitumista Kainuuseen, ja juurruttaa hänet uuteen kotipaikkakuntaansa.

Asettautumispalveluilla tarkoitetaan räätälöityjä ohjaus- ja neuvontapalveluita, joita annetaan yksittäiselle kansainväliselle henkilölle, joka tulee Kainuuseen työsuhteeseen tai suorittamaan tutkintoa, ja joka haluaa tietoa, neuvontaa tai ohjausta alkuvaiheen asettautumiseen tai kotoutumiseen. Palvelumme on kohdennettu myös edellä mainittujen henkilöiden perheille ja perheenjäsenille.

Työnantajana voitte ohjata työntekijänne ottamaan yhteyttä palveluumme esimerkiksi siinä vaiheessa, kun olette tehneet onnistuneen kansainvälisen rekrytoinnin. Voitte antaa työntekijälle tietoa palvelustamme jo ennen Suomeen muuttoa, ja autamme työntekijäänne kaikissa mieltä askarruttavissa asioissa jo etukäteen.

Annamme tietoa niin lupa- ja viranomaisasioihin, kieleen ja kulttuuriin kuin vapaa-ajan aktiviteetteihinkin liittyvissä kysymyksissä. Tarvittaessa ohjaamme asiakkaan eteenpäin oikean viranomaistahon luokse. Hankkeen tavoitteena on luoda kestävä palvelumalli, joka jää osaksi Kajaanin kaupungin kansainväliestä palvelutarjontaa hankkeen jälkeen.

Tutustu työnantajien esitteeseen
Tietoa asettautumispalvelusta eri kielillä

Työnantaja, ota meihin rohkeasti yhteyttä! Palvelumme on maksuton.

Karoliina Oikarinen, hankepäällikkö
karoliina.oikarinen@kajaani.fi
+358 40 710 1442

Réka Bencsik, hankekoordinaattori
reka.bencsik@kaajaani.fi
+358 40 710 1428

LinkedIn International Info- City of Kajaani

Rahoittajina ovat