Hyppää sisältöön
Vimpelin urheilukentän katsomo

Innovatiiviset energiaratkaisut

Etsimme kumppaneita tositarkoituksella. Innovaatiokumppanuuden avulla haemme sekä konkreettista toteuttajaa että kehittämiskykyistä kumppania. Hankinta käynnistyy maaliskuussa 2021.

 

Vielä ehdit mukaan markkinavuoropuheluun

Markkinavuoropuheluun voit vielä halutessasi osallistua 19.2.2021 mennessä. Pyydä osallistumista varten tausta-aineisto osoitteesta hankinnat@kajaani.fi. Lähetämme sinulle kirjallisen taustamateriaalin ja ohjeet markkinavuoropuheluun osallistumiseen.

Mistä innovaatiokumppanuudessa on kyse?

Ensi vaiheessa palveluntuottajan on pystyttävä tuottamaan ratkaisu, jossa keskuskentän tekojää saadaan jäädytettyä syksyllä ja jalkapallokenttä sulatettua keväällä. Palvelussa on tärkeää huomioida hukkalämmön hyödyntäminen. Emme halua hankkia itsellemme laitteita, vaan haluamme innovoida meille sopivan palveluratkaisun.

Varsinainen innovoinnin kohde liittyy hukkalämmön laajempaa hyödyntämiseen Kajaanin kaupungin omistamissa kohteissa. Suunniteltavan palvelun tavoitteena on energiakulutuksen optimointi ja energiaviisaiden ratkaisujen kehittäminen ja hyödyntäminen myöhemmin myös muissa mahdollisissa kohteissa.

Katso videolta lisää Keskuskentän energiaratkaisujen kehittämisestä.

Ohita upotus