Hyppää sisältöön
Valtuustosalissa tehdään kaupungin päätöksiä

Ympäristöteknisen lautakunnan 22.11.2023 kokouksen päätökset

Kokouksessa päätetyt asiat

Ympäristötekninen lautakunta asettaa asemakaavaehdotuksen julkisesti nähtäville 30 vrk:n ajaksi kaupunginosa 5 Lehtikangas korttelin 56 tontit 6- 7 ja katualuetta sekä sitovan tonttijaon tonteille 5- 56- (29- 30), (Lehtikankaantie 33 ja 35).

Ympäristötekninen lautakunta merkitsi tiedoksi ympäristöteknisen toimialan talouden seurantaraportin ajalla 1.1. – 31.10.2023.

Ympäristötekninen lautakunta päätti, että Kajaanin kaupunki jatkaa Kuusirannan venesataman vuokrasopimusta Kuusirannan metsästysseura ry:lle entisin ehdoin vuoden 2036 loppuun saakka vuokrasopimusluonnoksen mukaisesti.

Valtuustoaloite: Kaupungin metsien energiapuu harvennushakkuut on aloitettava välittömästi. Ympäristötekninen lautakunta antoi valtuustoaloitteeseen esityslistan esittelytekstin mukaisen vastauksen ja esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle, että se merkitsee vastauksen tiedoksi ja toteaa asian loppuun käsitellyksi.

Valtuustoaloite: Jätteiden lajittelu kuntoon kaupungin toimitiloissa. Ympäristötekninen lautakunta antoi valtuustoaloitteeseen esityslistan esittelytekstin mukaisen vastauksen ja esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle, että se merkitsee vastauksen tiedoksi ja toteaa asian loppuun käsitellyksi.

Linkki esityslistaan