Hyppää sisältöön
Valtuustosalissa tehdään kaupungin päätöksiä

Ympäristöteknisen lautakunnan 20.12.2023 kokouksen päätökset

Kokouksessa päätetyt asiat

Ympäristötekninen lautakunta merkitsi tiedoksi ympäristöteknisen toimialan talouden seurantaraportin ajalta 1.1. – 30.11.2023

Ympäristötekninen lautakunta päätti uudistaa Kaukaveden erityisuimarannekkeiden myöntämisperusteet esityslistan liitteen mukaisesti 1.1.2024 alkaen, siten, että vuosirannekkeen hinta on nykyisen hinnaston mukainen ja 6 kk rannekkeen hinta 65,00 € (+voimassa olevan hinnaston mukainen rannekemaksu).

Ympäristötekninen lautakunta antoi lausunnon Kajaanin kaupungin puolesta Piippu-Lohtaja hankkeen ympäristöselvityksestä sekä kaapelireitistä.

Valtuustoaloite: Kajaanin jäähallin sisäpihan pysäköintialueen laajennus. Ympäristötekninen lautakunta antoi valtuustoaloitteeseen esityslistan esittelytekstin mukaisen vastauksen ja esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle, että se merkitsee vastauksen tiedoksi ja toteaa asian loppuun käsitellyksi.

Valtuustoaloite: Kaupungin liikuntapaikkojen maksuttomuus alle 18-vuotiaille. Ympäristötekninen lautakunta päätti muuttaa kaupungin liikuntapaikkamaksujen maksuttomuuden koskemaan kaikkia alle 18-vuotiaiden sarjoissa urheilevia joukkueita ja valmennusryhmiä vuodenajasta riippumatta 1.1.2024 alkaen. Ympäristötekninen lautakunta esittää kaupunginhallitukselle, että kaupunginhallitus antaa kaupunginvaltuustolle aloitteeseen esittelytekstin mukaisen vastauksen ja esittää, että valtuusto toteaa aloitteen loppuun käsitellyksi.

Valtuustoaloite: Valaistus Vimpelinlammen kuntopolun alueelle. Ympäristötekninen lautakunta antoi valtuustoaloitteeseen esityslistan esittelytekstin mukaisen vastauksen ja esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle, että se merkitsee vastauksen tiedoksi ja toteaa asian loppuun käsitellyksi.

Valtuustoaloite: Ympäristönhoidon teemaviikko. Ympäristötekninen lautakunta antoi valtuustoaloitteeseen esityslistan esittelytekstin mukaisen vastauksen ja esittää kaupunginhallitukselle ja edelleen kaupunginvaltuustolle, että se merkitsee vastauksen tiedoksi ja toteaa asian loppuun käsitellyksi.

Valtuustoaloite: Vimpelinlammen ja kaupunginlammen jäiden käyttö virkistystoiminnan ja liikunnan käyttöön. Ympäristötekninen lautakunta esittää kaupunginhallitukselle, että kaupunginhallitus antaa kaupunginvaltuustolle aloitteeseen esityslistan esittelytekstin mukaisen vastauksen ja
esittää, että valtuusto toteaa aloitteen loppuun käsitellyksi.

Valtuustoaloite: Puutavaratien liikenteen jouhevoittaminen kaupunkiin pohjoisesta saavuttaessa. Ympäristötekninen lautakunta esittää kaupunginhallitukselle, että kaupunginhallitus antaa kaupunginvaltuustolle aloitteeseen esityslistan esittelytekstin mukaisen vastauksen ja esittää, että valtuusto toteaa aloitteen loppuun käsitellyksi.

Linkki esityslistaan