Hyppää sisältöön
Valtuustosalissa tehdään kaupungin päätöksiä

Ympäristöteknisen lautakunnan 1.3.2023 kokouksen päätökset

Kokouksessa päätetyt asiat

Ympäristötekninen lautakunta hyväksyi ja allekirjoitti Vimpelinlaakson kehittämisliikelaitoksen vuoden 2022 tilinpäätöksen sekä päätti,​ että tilikauden ylijäämä 48 248,​56 euroa kirjataan taseen oman pääoman tilikauden yli-​/alijäämä -tilille. Ympäristötekninen lautakunta esitti tilinpäätöksen 2022 Kajaanin kaupunginhallituksen ja kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi.

Ympäristötekninen lautakunta hyväksyi esityslistan liitteenä olevan ympäristöteknisen toimialan vuoden 2022 tilinpäätöksen ja lähetti sen edelleen kaupunginhallitukselle ja kaupungin​valtuustolle hyväksyttäväksi.

Ympäristötekninen lautakunta merkitsi tiedoksi ympäristöteknisen toimialan talouden seurantaraportin ajalta 1.1.–31.1.2023.

Ympäristötekninen lautakunta merkitsi tiedoksi Kajaanin kaupungin metsien toimintakertomuksen vuodelta 2022.

Ympäristötekninen lautakunta päätti,​ että Kajaanin kaupunki sopii määräaikaisen autopaikoitusalueen maanvuokrasopimuksen muuttamisesta Petäisenniskan alueella esityslistan liitteenä olevan sopimusluonnoksen mukaisesti.

Ympäristötekninen lautakunta hyväksyi satamasäännöt esityslistan liitteenä olevan Satamasäännöt mukaisesti.

Ympäristötekninen lautakunta merkitsi tiedoksi kunnan jäsenten aloitteista tehdyn luettelon ja siitä ilmenevät toimenpiteet.

Linkki esityslistaan