Hyppää sisältöön
Sininen ilmakuva kaupungista ja Kajaanin kaupungin tunnus
Kajaanin kaupunki

Vuokrattavana hirven ja pienpetojen metsästysoikeus

Kajaanin kaupunki vuokraa Kajaanin Kivimäessä yhteensä noin 1612 ha suuruiset alueet hirven- ja pienpetojen metsästykseen vuokrasopimuspohjan mukaisilla ehdoilla. Metsästysoikeus vuokrataan noin viideksi (5) vuodeksi ajalle 1.1.2023–31.7.2027. Vuosivuokra on 1399,22 euroa (sis. alv 24 %

Metsästysvuokraoikeudet vuokrataan ensisijaisesti kajaanilaisille metsästysseuroille. Etusija vuokraamiseen voidaan asettaa:

  • Seuralle, jonka säännöt ovat nuorten metsästysharrastuksen edistämisen kannalta edulliset.
  • Sellaisille metsästyseuroille, joilla ei ole ennestään metsästysvuokrasopimusta Kajaanin kaupungin mailla.
  • Seuroille, joiden olemassa olevat metsästysalueet rajoittuvat nyt vuokrattavaan alueeseen, eikä seuralla ole ennestään hirvilupaan riittäviä alueita.

Hakeminen ja liitteet

Seurat voivat hakea metsästysvuokraoikeuden vuokraamista vapaamuotoisella hakemuksella Kajaanin kaupungilta. Hakemukseen on liitettävä hakijan täydelliset yhteystiedot. Hakemus on toimitettava Kajaanin kaupungin kirjaamoon 7.2.2023 klo 16:00 mennessä osoitteella:

Kirjeellä:
Kajaanin kaupunki
Kirjaamo
PL 133, 87101 KAJAANI

Sähköposti:
kajaani@kajaani.fi

Kuoreen tai sähköpostin osoitekenttään teksti ”METSÄSTYSVUOKRAUS”.

Hakemuksen liitteenä on toimitettava seuran voimassa olevat säännöt ja tarvittaessa selvitys seuran nykyisistä metsästysvuokra-alueista ja niiden sijainnista.

Lisätietoja Alpo Härkönen metsätalousinsinööri 044 4214 198, alpo.harkonen(at)kajaani.fi ja Jari Säkkinen kaupungingeodeetti 044 421 4112 jari.sakkinen(at)kajaani.fi

Metsästysvuokrasopimuspohja

Hirven ja pienpetojen metsästysalue kartta (PDF)

Aihealueet