Hyppää sisältöön
Tanttarellan taruteltta_841_Kuva Ia Samoil
Tanttarellan taruteltta Kuva Ia Samoil

Varhaiskasvatuksen sekä perusopetuksen oppilaat pääsevät nauttimaan lastenteatterista Kajaanissa

Kajaanin kaupungin varhaiskasvatus ja perusopetus haluavat yhdessä kulttuurilaitosten kanssa osallistua lastenkulttuurin edistämiseen. Kulttuuritoiminta on osa päiväkodin ja koulun perustehtävää, ja jo aiemmin laaditun kulttuuripolun lisäksi lukuvuoden 2022-2023 aikana lapset pääsevät nauttimaan lastenteatterista mittavan peruskorjauksen läpikäyneessä Sissilinnassa. Päiväkodit ja koulut voivat itse valita ohjelmistosta sopivan näytöksen ja varata paikat teatterilta.

Sissilinna tarjoaa tulevan lukuvuoden aikana monipuolisesti lapsille ja nuorille suunnattua taidetta, teatteria ja konsertteja kuten Tanttarellan taruteltta, Afrikan eläimet nuotion äärellä, Animaatiotyöpaja, Kauhulinna, Ruisräikkä ja Voi Leipä!

”Sissilinna tarjoaa ainutlaatuisen elämyspaketin lapsille ja olemme iloisia voidessamme mahdollistaa esitykset kaikille Kajaanin varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen oppilaille.”, kertoo Kajaanin sivistysjohtaja Mari Lyyra.

”Lasten Sissilinna on uusi konsepti, jonka pystymme tarjoamaan upeassa, juuri remontoidussa teatterissa. Toivomme lasten viihtyvän teatterin parissa”, jatkaa Helka-Maria Kinnunen, Kajaanin kaupunginteatterin johtaja.

Sissilinnan ohjelmisto toteutetaan yhteistyössä Kajaanin kaupunginteatterin, Kainuun lasten- ja nuorten kulttuurikeskus ry Kultturan, Kainuun Musiikkiopiston ja KAO Konservatorion kanssa.

Lasten Sissilinnan ohjelmisto löytyy kokonaisuudessaan osoitteesta www.kajaaninteatteri.fi

Lisätietoja

Mari Lyyra
sivistysjohtaja,
Puhelin 044 4936461 | mari.lyyra@kajaani.fi

Helka-Maria Kinnunen
kaupunginteatterin johtaja,
Puhelin 044 421 4191 | helka-maria.kinnunen@kajaani.fi