Hyppää sisältöön
Kajaanin kesäniemi uimaranta

Tervetuloa uudistuneen Kesäniemen avajaisiin 10.6.

Kesäniemessä vietetään kesäkauden avajaisia 10.6. klo 13-16. Lapsille, nuorille ja lapsiperheille suunnatussa tapahtumassa on ohjelmassa muun muassa mukaansatempaavia kilpailuja, kaupungin liikunnanohjaajien vetämiä toimintapisteitä ja perheen pienimmille piirustuspisteitä.

Avajaisissa esiintyvät rap-artistit Mallu x Cant be, ja osallistujille on tarjolla mehua ja vaahtokarkkeja. Tapahtumassa on mahdollista pelata myös hauskaa mobiilipeliä, jossa suoritetaan erilaisia tehtävärasteja. Peliin osallistuneiden kesken arvotaan viisi Kajaanin kaupungin junioriranneketta.  Peliä pelataan Seppo.io-alustalla, jota voi käyttää puhelimen selaimella tai sovelluskaupasta ladattavalla erillisellä sovelluksella.

Paikan päällä voi tutustua viime vuoden osallistuvan budjetoinnin yhteydessä uudistettuun Kesäniemeen, jonne on tullut esimerkiksi pienille lapsille soveltuva uimaranta, katukoriskenttä, ulkokuntoiluvälineet, uudet pukukopit sekä nuotiopaikka niemen kärkeen.

Tapahtuman järjestää lasten ja nuorten kaupunki -strategiatiimi. Tiimin jäsenet ovat tavattavissa Kesäniemessä tapahtuman aikana. Lisäksi tapahtumassa on mukana Kajaanin nuorisovaltuuston edustajia.

Tervetuloa viettämään mukavaa kesäpäivää rennon yhdessäolon merkeissä!