Hyppää sisältöön

Tervetuloa mukaansatempaavaan Kajaanin markkinaviikonloppuun 8.-9. syyskuuta.

Kajaanissa järjestetään syyskuun toisena viikonloppuna 8.-9.9.2023 kahdet markkinat. Kajaanin Kauppatorilla järjestettävien Syysmarkkinoiden perinteet ovat todella pitkät juurten juontaessa aina 1600-luvulle asti. Myynnissä Kauppatorilla on käsitöitä, herkullista syötävää ja tietenkin torielämään kuuluvia ilmapalloja.

Kainuun ammattiopiston järjestämät Maalaismarkkinat Seppälän toimipisteellä ovat vuosittainen perinne, joka houkuttelee paikallisia ja matkailijoita ympäri maakuntaa nauttimaan maalaisidyllistä ja ostamaan paikallisia tuotteita. Tämä vuoden odotetuin tapahtuma on täynnä herkullisia tuotteita, käsitöitä ja eläimiä, jotka ovat omiaan viihdyttämään koko perhettä.

Kauppatorin Syysmarkkinoilta pääsee Maalaismarkkinoille ja takaisin kätevästi ilmaisella markkinabussilla Kainuun ammattiopiston Logistiikka-alan kyydittäessä markkinavieraita veloituksetta. Markkinabussi kulkee reittiä Vimpeli – Lönnrotinkatu – Puutavarantie – Seppälä ja toiseen suuntaan Seppälä – Kirkkoahonkatu – Puutavarantie – Lönnrotinkatu – Vimpeli. Katso markkinabussin aikataulu täältä.

Tervetuloa mukaansatempaavaan Kajaanin markkinaviikonloppuun!

KAUPPATORIN SYYSMARKKINAT 8.- 9.9.2023 (pe klo 8-18 ja la klo 8-14)

Syysmarkkinoilla on myynnissä monipuolisesti erilaisia tuotteita kuten käsitöitä, leivonnaisia, muurinpohjalettuja sekä muita suolaisia ja makeita herkkuja, vaatteita, mattoja ja ilmapalloja.

Kajaanin kaupunki järjestää vuosittain Kauppatorilla neljät markkinat: Helmimarkkinat, Pietari Brahen markkinat, Syysmarkkinat ja Joulumarkkinat.

KAINUUN AMMATTIOPISTON MAALAISMARKKINAT 8.-9.9.2023 (pe klo 9-18 ja klo la 9-14)

Maalaismarkkinat ovat loistava tilaisuus kokea aidon maalaisympäristön tunnelmaa ja paikallisten tuotteiden ainutlaatuista makua. Markkinoilla voi tutustua eläimiin ja luonnontuotteisiin, kuten hunajaan, paikallisiin leivonnaisiin ja marjatuotteisiin. Myös paikallisen käsityötaidon ystäville löytyy laaja valikoima laadukkaita käsitöitä ja lahjatavaroita.

Maalaismarkkinoilla vieraileminen tarjoaa mahdollisuuden tutustua Kainuun ammattiopiston toimintaan ja uusien kokemuksien saamiseen. Jokaisella markkinakävijällä on tilaisuus löytää jotain uutta ja innostavaa, ja maalaisympäristön rauhallisuus ja kauneus luo unohtumattoman kokemuksen. Markkinat järjestetään perinteisesti syyskuun alussa sadonkorjuun jälkeen.

Lisätietoja ja myyntipaikkavaraukset:

Kauppatorin Syysmarkkinat:
Satu Brusin
satu.brusin@kajaani.fi
p. 044 7100 097

Kainuun ammattiopiston Maalaismarkkinat

Markkinabussiaikataulu