Hyppää sisältöön
I love Kajaani, Kajaani

Tervetuloa Kajaaniin, elinvoimaiseen Kainuun pääkaupunkiin

Sopivan kokoisesta Kajaanista löytyvät lähietäisyydeltä monipuoliset palvelut ja upeat virkistysmahdollisuudet.

Syksyllä 2020 Kajaanin kolmannessa vuotuisessa asukastutkimuksessa kajaanilaiset olivat aiempaa tyytyväisempiä kaikissa kysytyissä asioissa. Vastaajien mukaan Kajaani on kaupunki, jossa lasten ja nuorten on hyvä kasvaa. Kajaani koetaan kokonaisuudessaan hyvänä asuinpaikkana. Kokonaistyytyväisyyteen vaikuttaa aiempaa enemmän se, että Kajaanissa on riittävästi tekemistä vapaa-ajalle. Myös kaupungin hoitamaan rakennettuun ympäristöön ollaan tyytyväisiä.

Postia muuttajille

Kajaanin kaupunki toivottaa uudet kajaanilaiset lämpimästi tervetulleiksi tervetuliaispaketilla, jonka sisältö on koottu houkuttelemaan uudet kuntalaiset kaupungin tarjoamien palveluiden äärelle. Noin kuukauden kuluttua muutosta, jokaiseen muualta muuttaneen talouteen lähetetään postikortti, jota vastaan voi noutaa tervetuliaispaketin Kajaani Infosta (Pohjolankatu 13, kaupungintalo). Pakettia noudettaessa saa samalla myös tietoa kaupungin palveluista ja itseä kiinnostavista asioista. Ensimmäiset tervetuliasikortit lähetettiin lokakuussa 2019 ja vuoden aikana paketteja on noudettu yhteensä 1081 kappaletta.

Paketti sisältää etuja

Tervetuliaispakettiin on koottu infoa muun muassa Kajaanin palveluista, kulttuurista, koulutuksesta sekä pieni lahja. Mukana on myös elämyksellinen kirje, joka sisältää etuisuuksia Kajaanin kaupunginteatteriin, Vesi- ja liikuntakeskus Kaukaveteen, Kajaanin jäähalliin sekä Kajaanin Mamselliin.

Lisätietoja Risto Hämäläinen kehitysjohtaja, 044 7100 217 risto.i.hamalainen@kajaani.fi ja Tiina Kaakinen markkinointisihteeri, 044 7100 113 tiina.kaakinen@kajaani.fi

Aihealueet