Hyppää sisältöön
Perheitä pulkkamäessä talvella.

Talviloma tarjoaa monenlaista tekemistä lapsille, nuorille ja lapsiperheille

Kajaanin kaupungin nuorisopalvelut suunnittelee ja toteuttaa lasten ja nuorten loma-aikojen toimintaa yhdessä muiden lasten ja nuorten parissa toimivien tahojen kanssa. Lista erilaisista talvilomatapahtumista ja toiminnoista lapsille, nuorille ja lapsiperheille on nähtävillä Kajaanin kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.kajaani.fi/talviloma

Talvilomaviikko tarjoilee monipuolisen kattauksen kulttuuria, musiikkia, kokkailua, erilaisia leirejä ja liikunnan riemua. Lomaviikon aikana on mahdollista osallistua esimerkiksi avoimiin NONSTOP-kollaasityöpajoihin Kajaanin taidemuseolla. Lapsille ja nuorille suunnatuissa työpajoissa pääsee kokeilemaan kollaasitekniikkaa leikaten ja liittäen.

Suvantorannan puiston lumimetsä olentoineen on avoinna koko perheen yhteiseen ulkoiluun.

Maanantaina 4. maaliskuuta Kajaanin kaupungin pääkirjaston iltasatutuokiossa pääsee kuulemaan slovakian/tsekin- ja espanjankieliset tarinat vaikkei kieltä osaisikaan.

Tiistaina 5. maaliskuuta on Kajaanin kaupungin ja Kainuun Vapaa-ajankalastajien järjestämä kaikille alle 18-vuotiaille ilmainen kalastuspäivä Iso-Ruuhijärvellä. Tapahtumassa kalakummit auttavat tarvittaessa kalastuksen pariin, ja paikan päällä on myös lainavälineitä.

Keskiviikkona 6. maaliskuuta Kajaanihallilla järjestetään maksuton perheliikuntapäivä, jossa on mahdollista tutustua eri lajeihin sekä haastaa perheen pienimpiä temppuradan muodossa.

Kajaanin kaupungin verkkosivuille on listattu kaikki nuorisopalveluiden järjestämät tapahtumat sekä muiden lasten ja nuorten parissa toimivien tahojen järjestämiä tapahtumia. Listaa täydennetään sitä mukaa, kun järjestäjät tapahtumista nuorisopalveluille ilmoittavat. Myös muutokset ohjelmaan ovat mahdollisia.

Talviloman tapahtumat